Inhoud Far Cry 4 season pass bekend

Inhoud Far Cry 4 season pass bekend

Het hoort tegenwoordig bij elke nieuwe game: een season pass. Ook Far Cry 4 komt er niet onderuit en biedt spelers de mogelijkheid om zich via de season pass te laten voorzien van extra content. Ubisoft heeft nu bekend gemaakt wat we kunnen verwachten.

Bij de lancering van de game krijg je met de season pass toegang tot The Syringe, een missie waarbij je moet voorkomen dat een drug in de handen van Pagan Min valt. Een andere missie is Escape From Durgesh Prison waarbij je uit een gevangeis moet ontsnappen. Deze laatste missie kan ook in co-op worden gespeeld waarbij je maat de rol van Hurk aanneemt, de explosieven expert. Dit personage heeft zelf ook nogeens vijf extra missies, waardoor je dus al behoorlijk wat extra content beschikbaar hebt. Dan is er ook nog de missie Valley of the Yetis. Hier zie je jouw personage op de top van een berg die bewoond wordt door een mysterieuze sekte en de mysterieuze Yeti’s. Er komt een multiplayer modus beschikbaar onder de naam The Overrun, wat een soort King of the Hill is.

Al met al heeft Ubisoft dus behoorlijk wat extra content klaar staan voor de spelers met een season pass. Het is helaas nog niet bekend wanneer dit allemaal beschikbaar zal komen. Het enige dat we weten is dat de missie The Syringe tegelijk met de release van de game beschikbaar zal zijn. Op de rest zullen we nog even moeten wachten.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.