Kirby Fighters 2 vandaag uitgekomen

Kirby Fighters 2 vandaag uitgekomen
Maak je keuze uit 17 van Kirby’s meest iconische kopieervaardigheden, naast bekende vrienden en vijanden als Bandana Waddle Dee, Meta Knight, King Dedede, Gooey en Magolor, en stort je in Kirby Fighters 2, een knallend knokspel dat vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. Elk van de speelbare vaardigheden en personages heeft zijn eigen speelstijl en acties, probeer ze allemaal om je favoriet te vinden! Bekijk de trailer op het Youtube-kanaal van Nintendo om de game in actie te zien.
 
Kirby brengt een schat aan aanvallen mee naar elk gevecht, met een selectie van 17 kopieervaardigheden uit de hele Kirby-serie, inclusief Sword en Cutter. In Kirby Fighters 2 kunnen spelers voor het eerst ook gebruikmaken van Kirby’s nieuwe Wrestler-vaardigheid. Vergis je niet in het schattige masker dat Kirby draagt – daarachter schuilt een vastberaden vechter.
 
In de Story Mode van de game kun je samenwerken met een vriend of computergestuurde speler voor een opzichzelfstaand potje tegen King Dedede en Meta Knight, of je een weg naar de top van de Tower of Trial knokken. Tussen de verdiepingen van deze toren door kunnen spelers strategisch voorwerpen kiezen om bepaalde vaardigheden te versterken, wat goed van pas zal komen tegenover de vele verschillende vijanden die je bij het beklimmen van de toren zult ontmoeten.
 
Voor nog meer multiplayer-fun kunnen twee tot vier spelers op hetzelfde systeem strijden, of online tegen elkaar knokken.* Spelers kunnen zowel ieder-voor-zich als met teams strijden, en daarbij de spelregels aanpassen, items en stage-gevaren kiezen en zelfs de mogelijkheid activeren om tijdens teamgevechten als spook terug te keren. Zo hoef je je geen moment te vervelen, zelfs niet als je bent uitgeschakeld!
 
Kirby Fighters 2, het nieuwste deel in de Kirby Fighters-serie, is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, inclusief nieuwe vaardigheden, een story-mode en lokale en online multiplayer-modes. Personages uit de vorige game, zoals Meta Knight en King Dedede maken hun welkome terugkeer.
Kirby Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.