Kondigt Bethesda op E3 Sci-fi RPG Starfield aan?

Kondigt Bethesda op E3 Sci-fi RPG Starfield aan?

Neem even het zout bij de hand, want in de aanloop naar Bethesda’s pers conferentie duikt er een lekker nieuw gerucht op.Volgens een 4Chan-bezoeker die beweert op de hoogte te zijn van Bethesda’s toekomstplannen (riiiiiiight) zou de ontwikkelaar bekend van open world RPG’s als Fallout 4 en Skyrim tijdens de E3 hun nieuwste project genaamd Starfield aankondigen.

De game zou een spirituele opvolger op Fallout moeten zijn die zich in de verre toekomst afspeelt in het heelal. Planeten zijn er om bezocht te worden, aliens om vriendjes of vijandjes mee te worden. Het klinkt allemaal behoorlijk Mass Effect dus. Starfield zou samen met Fallout VR de grote aankondiging van Bethesda voor deze E3 worden. Maar wacht..er is meer. Dezelfde “insider” beweert eveneens dat Bethesda een deal gesloten heeft met HBO en dat het volgende grote project van de Elder Scrolls studio een open world Game of Thrones RPG moet gaan worden. Ik zou voorlopig wat zout op deze geruchten strooien, maar je weet maar nooit wat er zondag uit de bus valt uiteraard

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.