LEGO DC Super-Villains: Young Justice nu verkrijgbaar

LEGO DC Super-Villains: Young Justice nu verkrijgbaar

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft vandaag het level- en personagepakket voor de animatieserie LEGO DC Super-Villains: Young Justice uitgebracht voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Windows-pc. Het downloadbare pakket is verkrijgbaar voor € 2,99 en voegt nieuwe content toe die is geïnspireerd op de populaire animatieserie ‘Young Justice’. In deze serie proberen tiener-superhelden van DC de wereld te redden als deel van ‘het Team’: een groep die namens de Justice League geheime operaties uitvoert. Geïnspireerd op de serie kruipen spelers in de huid van superheld in Young Justice, zoals Kid Flash, Aqualad, Artemis (Tigress), Miss Martian, SuperBoy en een nieuwe vrij te spelen schurk, Black Beetle, om het kwaadaardige vijandelijke team ‘The Light’ uit te schakelen.

Kid Flash speelt een hoofdrol in het nieuwe level. Kid Flash is de jeugdige schuilnaam van Wally West, die deze naam koos toen hij net als zijn oom, The Flash, werd getroffen door de bliksem.Kid Flash heeft een bovenmenselijke snelheid en was de sidekick van The Flash. Hij verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van Young Justice.

Aqualad, de zoon van de schurk Black Manta, gebruikt zijn hydrokinese, superkracht en onkwetsbaarheid, evenals zijn vermogen om onder water te overleven. In de animatieserie hielp en raakte Aqualad bevriend met Aquaman. Aquaman bood Aqualad de kans om zijn beschermeling te worden en hem te dienen als superheld in het Team in het eerste seizoen vanYoung Justice.

De meester-boogschutter Artemis (Tigress) heeft een compoundboog en is de voormalige beschermelinge van de superheld Green Arrow. Ze werd door Batman en Green Arrow bij het Team gehaald tijdens het eerste seizoen van Young Justice. Artemis is haar echte naam, maar ze gebruikt ook de geheime schurkennaam en -gedaante genaamd Tigress.

In het eerste seizoen van de animatieserie Young Justice loopt Miss Martian weg van haar huis op Mars, zonder afscheid te nemen. Nu ze op aarde is, wil ze zich graag aanpassen aan de aardbewoners. Als lid van het Team gebruikt ze haar telepathische vaardigheden om erachter te komen wat anderen van haar denken, soms tot minachting van haar teamgenoten. In de serie wordt Miss Martian leider van ‘het Team’.

SuperBoy is een genomorf en binaire kloon van Superman en Lex Luthor en een van de oprichters van het ‘Team’. Hij heeft dezelfde fysieke kenmerken als Superman en veroudert niet zichtbaar dankzij de bijwerkingen van het klonen. In het eerste seizoen van Young Justice werdSuperBoy door Aqualad, Robin en Kid Flash bevrijd van het kloonproject. Al snel sloot hij zich bij de jonge superhelden aan om Batman ervan te overtuigen hun eigen team te vormen.

Black Beetle maakt deel uit van ‘The Reach’, een insectachtig buitenaards ras en bondgenoot van The Light. Hij gebruikt zijn superkracht om zijn tegenstanders te verslaan in de strijd. Spelers kunnen het tegen Black Beetle opnemen en hem vrijspelen als onderdeel van het level- en personagepakket. Black Beetle verscheen voor het eerst in het tweede seizoen van Young Justice.

Het level- en personagepakket van de animatieserie Young Justice maakt deel uit van de Season Pass, die is inbegrepen in de LEGO® DC Super-Villains Deluxe Edition en verkrijgbaar is voor PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ en Windows-pc.

Ga voor meer informatie naar chaos-is-coming.wbgames.com en volg de officiële sociale kanalen van LEGO DC Super-Villains op Facebook en YouTube , en @LEGODCGAME op Instagram enTwitter

 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.