Life is Strange Arcadia Bay Collection komt op 27 september naar Nintendo Switch

Life is Strange Arcadia Bay Collection komt op 27 september naar Nintendo Switch

Deze gloednieuwe verzameling verschijnt op 27 september voor Nintendo Switch, inclusief remasters van de twee hooggeprezen delen Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm; speel deze aangrijpende avonturen nu altijd en overal

SQUARE ENIX heeft vandaag bekendgemaakt dat Life is Strange  Arcadia Bay Collection op 27 september 2022 verschijnt voor de Nintendo Switch. Dit wordt de eerste keer dat deze geliefde verhalende ervaringen beschikbaar zijn op dit portable platform. De fysieke versie van de game is nu beschikbaar voor pre-orders.
eleef twee bekroonde Life is Strange-games voor de allereerste keer op de Nintendo Switch! Maak kennis met een onvergetelijke cast aan personages in twee aangrijpende verhalen – met geremasterde beelden en verbeterde animaties die zijn geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch.

Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending te geven aan de schokkende gebeurtenissen in Arcadia Bay.

De Life is Strange Arcadia Bay Collection bevat de delen ‘Life is Strange Remastered’ en ‘Life is Strange: Before the Storm Remastered’.

Deze gloednieuwe verzameling biedt:

  • Twee complete games
  • Geremasterde beelden, zowel personages als omgevingen zijn verbeterd en geoptimaliseerd voor de Switch
  • Verbeterde animaties van personages inclusief volledige facial mocap performance (Life is Strange Remastered)
  • Verhalen met verschillende eindes, waarin keuzes ook echt consequenties hebben
  • Gebruik de bovennatuurlijk rewind-kracht van Max of de bijdehante houding van Chloe om je eigen wending aan de verhalen te geven
  • Elke track van de eigenzinnige gelicenseerde soundtrack & originele muziek
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.