Life is Strange 2 komt naar de Switch

QUARE ENIX maakt met plezier bekend dat het bekroonde Life is Strange 2 op 2 februari 2023 verschijnt voor de Nintendo Switch. De game is nu beschikbaar voor pre-orders in de Nintendo eShop.

Bekijk hier de Life is Strange 2 Nintendo Switch-trailer:
Beleef het hooggeprezen Life is Strange 2 waar je maar wilt op de Nintendo Switch.

Life is Strange 2 is een verhalend avontuur waarin jouw beslissingen zowel het verhaal als de personages van de game beïnvloeden. Je speelt als de zestienjarige Sean Diaz, een normale jongen die opgroeit in de buitenwijken van Seattle. Nadat een traumatisch ongeluk de telekinetische krachten van je broertje Daniel ontketent, word je gedwongen voor de politie op de vlucht te slaan. Als grote broer ben jij als enige verantwoordelijk voor de veiligheid van Daniel en de ontwikkeling van zijn bijzondere krachten. Samen reizen jullie door de VS in een poging de grens met Mexico over te steken.

Waag je aan het spannende leven op en van de weg. Maak kennis met steeds weer nieuwe, interessante, soms gevaarlijke mensen en situaties.

Beleef met de Diaz-broers het avontuur van hun leven op de Nintendo Switch. Maak de keuzes die voor altijd zullen bepalen wie ze zijn.

Life is Strange 2 is vanaf 2 februari 2023 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en nu beschikbaar voor pre-orders in de Nintendo eShop.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.