Mario Strikers: Battle League Football

Mario Strikers: Battle League Football

 Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op 10 juni voor de Nintendo Switch en laat spelers genieten van Strike – de vijf-tegen-vijf sport waarin alles is toegestaan wat maar nodig is om te winnen. Het lijkt op voetbal, maar dan zonder de scheidsrechter en regels. 

In Mario Strikers: Battle League Football kunnen spelers een team vormen van bekende personages uit het Paddenstoelenrijk, inclusief Mario, Peach, Donkey Kong en Toad, en lokaal* met maximaal acht spelers of online** spelen. Daarbij kunnen spelers de tegenpartij met teamtackles passeren, tegenstanders omver beuken, of een Strikebol grijpen voor een hyperschot die twee punten op kan leveren. Overtredingen bestaan niet in Strike – dus kies zelf maar hoe je afrekent met het andere team!

Elk personage blinkt uit in verschillende eigenschappen. Omdat er geen regels gelden, zijn beschermende middelen geen overbodige luxe. Daarom kunnen spelers stoere uitrusting aan hun personages toevoegen om hun eigenschappen te versterken en diepere strategieën mogelijk te maken. Zo kunnen personages met bepaalde uitrustingen bijvoorbeeld sneller bewegen, makkelijker scoren of beter tackles weerstaan.

Wanneer spelers er klaar voor zijn, kunnen ze met hun vrienden samenkomen in de online-only Strikersclub-mode. In deze spelstand kunnen spelers hun eigen club vormen met maximaal 20 strikers of toetreden tot een bestaande club, om het vervolgens op te nemen tegen andere clubs voor punten en een hogere plek in het klassement van elk seizoen. Club-bezitters kunnen de outfits van hun club zelf aanpassen en krijgen na elke wedstrijd tokens die ze kunnen gebruiken om het clubstadion aan te passen.

Bereid je voor om het veld te betreden van Mario Strikers: Battle League Football, een vijf-tegen-vijf sport waarin alles is toegestaan wat maar nodig is om te winnen. Maak je keuze uit bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk en beuk, zap en dropkick je een weg naar de overwinning. Mario Strikers: Battle League Football verschijnt op vrijdag 10 juni voor de Nintendo Switch.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.