Marvel’s Guardians of the Galaxy- Launch Trailer

Marvel’s Guardians of the Galaxy- Launch Trailer

Eidos heeft vandaag de officiële launch trailer uitgebracht voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. De trailer geeft spelers een voorproefje op de buitenaardse avonturen die het kleurrijke gezelschap staan te wachten. Het lot van de Melkweg is in handen van een bende misfits – kan niet misgaan, toch?
Gedragen door de song “Kickstart My Heart” van Mötley Crüe, toont de trailer de chaotische actie waar de Guardians in zullen belanden. Hoewel hun verschillen de Guardians vaak in de problemen helpen, levert elk van de hen tijdens gevechten een speciale bijdrage –  explosievenspecialist Rocket is goed in omgevingsschade, Groot zorgt voor een ijzersterke verdediging, Drax beukt zich dwars door alle weerstand en Gamora voegt haar snelle en nauwkeurige zwaardvechtkunst toe aan het team. Als Star-Lord geven spelers leiding aan het hele zootje, zowel op het slagveld als in het verhaal.

De trailer toont spelers ook enkele van de talloze kleurrijke personages die de Guardians tijdens hun reizen door de Melkweg zullen ontmoeten, waaronder zowel volledig originele personages als favorieten uit het Marvel-universum.

Marvel’s Guardians of the Galaxy verschijnt op 26 oktober 2021 voor de PS4/5 , Xbox One en Series en PC . Guardians of the Galaxy: Cloud Version verschijnt op 26 oktober in sommige regio’s voor de Nintendo Switch.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.