Microsoft registreert 'Eden Falls'

Microsoft registreert 'Eden Falls'

Microsoft heeft wederom een nieuw handelsmerk aangevraagd voor een online game. Dit maal betreft het ‘Eden Falls’. Er is verder nog niks officieel bevestigd, maar verscheidende clues wijzen naar een game die momenteel in ontwikkeling is voor de tablets.

Er is een Twitter account van Eden Falls verschenen die wijst naar de officiële website van Microsoft’s nieuwe UK studio ‘Lift London’. Deze studio richt zich tot het ontwikkelen van games voor “tables, smartphones and beyond.” Microsoft kondigde deze studio afgelopen december aan met het nieuws dat de studio al drie games in ontwikkeling zou hebben. De games zouden uitkomen voor de Xbox en cross-overs hebben met andere platforms, wat kan duiden op een smartphone of tablet integratie. Is Eden Falls één van deze projecten?

Eden Falls is niet een onbekende naam in de industrie. Een game met dezelfde naam is al eerder in ontwikkeling geweest bij ‘Brimstone Interactive’. De game was een turn-based science fiction RPG die in de herfst naar de PC en Android en iOS tablets zou moeten komen. Vreemd genoeg is de website echter inmiddels offline en geregistreerd door een individu uit California. VG247 heeft geprobeerd contact op te nemen met Brimstone Interactive, maar de contactinformatie is niet langer relevant.

Eden Falls is niet het eerste mysterieuze handelsmerk dat Microsoft heeft aangevraagd. Afgelopen maand heeft het bedrijf ook Screamride en Snapattack geregistreerd. Tevens heeft het eind maart een applicatie gemaakt voor ‘Secrets and Treasure’.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.