Modern Warfare 2 Remastered is NU beschikbaar voor PS4, Xbox en PC volgen later

Modern Warfare 2 Remastered is NU beschikbaar voor PS4, Xbox en PC volgen later

Er werd reeds enkele dagen naar gehint, maar nu is het dus officieel: De campaign van Modern Warfare 2 is geremastered en sinds vandaag beschikbaar voor de PlayStation 4. Het komt als een kleine verrassing, maar na het succes van de eerste Modern Warfare remaster zat het er uiteraard aan te komen dat ook de populaire sequel dezelfde behandeling zou krijgen.

Belangrijk om op te merken is dat we hier enkel de campaign van Modern Warfare 2 krijgen, maar dan herwerkt op een volledig nieuwe engine die het spektakel vlotjes de huidige generatie intrekt met ondersteuning voor 4K en HDR. De game is momenteel enkel beschikbaar voor Playstation 4, maar komt na een maand exclusiviteit ook naar Xbox One en PC. Voor die platformen is Modern Warfare 2 remastered reeds voor te bestellen. De campaign kost je 24,99 Euro.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.