Mortal Kombat 11 nu verkrijgbaar

Mortal Kombat 11 nu verkrijgbaar

Mortal Kombat 11 volgt op de gebeurtenissen van Mortal Kombat X en introduceert een tijdvervormend verhaal, dat bekende personages uit verschillende Mortal Kombat-tijdperken en nieuwe strijders in de franchise bijeenbrengt. Dit zorgt voor de ultieme generatieclash wanneer de huidige personages geconfronteerd worden met een versie van zichzelf uit het verleden. Mortal Kombat 11 biedt ook voor het eerst het innovatieve systeem van aanpasbare personagevariaties, wat vrijwel onbeperkte aanpassingsmogelijkheden met zich meebrengt. Het biedt spelers meer controle, een diepgaandere en meer gepersonaliseerde ervaring dan ooit tevoren. 

Bekijk en deel de officiële Mortal Kombat 11-lanceringstrailer hier:

https://youtu.be/yNB4dI9xq5w 

“Nu, meer dan 25 jaar later, is de Mortal Kombat-franchise belangrijker dan ooit en wordt alsmaar sterker, dankzij het getalenteerde team van NetherRealm Studios en de enthousiaste community,” aldus David Haddad, president, Warner Bros. Interactive Entertainment. “Met de lancering vandaag van Mortal Kombat 11 heeft het team van NetherRealm de meest gepersonaliseerde Mortal Kombat™-ervaring ooit gecreëerd, met de beste gameplay, bekende personages en een meeslepend, filmisch verhaal, waarvan niet alleen de fans maar ook nieuwe spelers zullen genieten.”

“Het voltallige team van NetherRealm Studios heeft hard gewerkt aan Mortal Kombat 11, en we zijn benieuwd hoe spelers wereldwijd het spel zullen ontvangen,” aldus Ed Boon, creatief directeur, NetherRealm Studios. “In Mortal Kombat 11 kunnen spelers op meer manieren dan ooit een eigen draai geven aan hun favoriete strijders. Het spel bevat nieuwe speltypen, nieuwe personages en uiteraard ons nieuwe tijdvervormende verhaal, waarvan fans en nieuwe spelers zullen genieten.”

Mortal Kombat 11 zet het verhaal voort nadat Raiden de kwaadaardige Oudere God Shinnok verslaat, wat de tijdwachter Kronika woedend maakt en haar zo belangrijke evenwicht tussen goed en kwaad verstoort. Om weer voor stabiliteit te zorgen in de rijken heeft Kronika slechts één optie: de tijd terugdraaien naar het begin en de geschiedenis opnieuw starten. In de meeslepende verhaalmodus kruipen spelers in de rol van verschillende strijders uit diverse Mortal Kombat tijdperken en moeten ze samenwerken om de legers van Shao Khans Buitenwereld te verslaan en de dreigende tijdcrisis op te lossen.

Mortal Kombat 11 heeft een uitgebreide lijst met nieuwe en bekende strijders, met unieke vaardigheden en fataliteiten. UFC-kampioen, Olympisch medaillewinnares en WWE Superstar, Ronda Rousey, kruipt in de rol van Sonya Blade, naast meerdere populaire personages, waaronder Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Liu Kang, Kung Lao, Johnny Cage, Cassie Cage, Jax Briggs, Jacqui Briggs, Kitana, Skarlet, Baraka, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Erron Black, Kotal Kahn, Noob Saibot, Frost en Shao Kahn. Zij worden vergezeld door verschillende nieuwe strijders in de franchise, zoals Geras; een krachtige dienaar van Kronika die de tijd kan manipuleren; Cetrion, de Oudere Godin der deugdzaamheid en bewaker van al het leven; en The Kollector, een corrupte handhaver en trouwe bondgenoot van Shao Khan. 

Mortal Kombat 11 heeft talloze speltypen voor alle spelers, waaronder de Towers of Time uit eerdere spellen van NetherRealm. Spelers kunnen hun vaardigheden op de proef stellen in verschillende uitdagingen om zo het gevecht op meer manieren dan ooit voort te zetten. Ook The Krypt is terug als onderdeel van het mysterieuze eiland van Shang Tsung, waar spelers op verkenning kunnen gaan en op nieuwe manieren interactie kunnen hebben met de omgeving, terwijl ze beloningen vrijspelen die in andere speltypen kunnen worden gebruikt. 

De Mortal Kombat 11 Standard edition is verkrijgbaar voor € 69,99 (adviesprijs). De Mortal Kombat 11 Premium Edition is verkrijgbaar voor € 99,99, inclusief het basisspel en het Kombat-pakket, met zes nieuwe downloadbare content (DLC) speelbare personages, één week eerder toegang tot DLC-personages, zeven exclusieve personage-skins en zeven uitrustingssets. De Mortal Kombat 11 Kollector’s Edition, inclusief het basisspel, Kombat-pakket, Scorpionmasker-buste, exclusieve steelbook, magnetische herdenkingsmunt en authenticiteitsplaatje, is verkrijgbaar voor € 299,99 (adviesprijs). Shang Tsung is een van de zes speelbare DLC-krijgers uit het Kombat-pakket. Acteur Cary-Hiroyuki Tagawa verleent zijn stem en beeltenis aan het populaire personage dat hij ook in de klassieke Mortal Kombat-film uit 1998 vertolkte.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.