MotoGP 19 verschijnt 6 juni

MotoGP 19 verschijnt 6 juni

Milestone en Dorna Sports S.L kondigen aan dat MotoGP19, vanaf 6 juni verschijnt op PlayStation4, Xbox One en PC. Een paar weken later verschijnt de game voor Nintendo Switch. 

In MotoGP19 kunnen spelers deelnemen aan het 2019 seizoen, waarin zij racen tegen MotoGP kampioenen of in de motorlaarzen stappen van een jonge motorcoureur, terwijl zij vanaf de Red Bull MotoGP Rookies Cup de top klasse bereiken.  Milestone ontwikkelaars hebben geleerd van alle feedback van de spelers en bieden waar de community om heeft gevraagd: een moeilijkere uitdaging om het uiterste uit jezelf te kunnen halen, een soepelere multiplayer ervaring om volledig te kunnen genieten van de races met vrienden en meer content voor de singleplayer modus.

Onderstaand een overzicht van de belangrijkste innovaties die in MotoGP19 worden geïntroduceerd: 

Super AI met Neural Networks
Om de community de grootste uitdaging te kunnen bieden, was het nodig een nieuw model, een revolutie, te introduceren. Milestone en Orobix, een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen van artificial intelligence oplossingen, werkten meer dan 2 jaar aan een revolutionairAI system dat gebaseerd is op Neural Networks. Het resultaat? Een AI die ongelofelijk snel is op het circuit met extreem realistisch gedrag.

Een vernieuwde multiplayer ervaring
De multiplayer ervaring MotoGP19  zal ongelofelijk soepel en bevredigend zijn door de nieuwededicated servers. Geen lag en geen excuses in het geval je hebt verloren! Samen met de verbeterde prestaties krijgt de multiplayer modus een gloednieuwe Race Director Mode om online uitdagingen met vrienden nu nog meeslepender te maken.

Herbeleef legendarische races
Een van de meest geliefde gamemodi voor MotoGP  fans keert terug. Met Historical Challengestreden spelers in de voetsporen van legendarische rijders en herbeleven zij de rivaliteit waarmee MotoGP geschiedenis schreef!

Een stijl voor elke rijder
MotoGP19 bevat verschillende tools om een unieke motorcoureur te maken. Er kan gekozen worden uit de grootste selectie van de meest geliefde accessoires en merken. Met graphics editors kun je, net als echte MotoGP™ kampioenen, je eigen helm, racenummers en lower butt patches ontwerpen. 

Een nieuwe competitieklasse
Net als in het echte MotoGP 2019 seizoen, debuteert dit jaar de FIM Enel MotoE  World Cup, waar elektrische motorfietsen strijden op de meest beroemde circuits van de MotoGP Championship.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.