Nacon Connect hoogtepunten

Nacon Connect hoogtepunten

NACON heeft gisterenavond de Nacon Connect 2021 gehouden.
NACON Connect 2021 toonde enkele projecten waar gamers al lang naar uitkijken, zoals Vampire: The Masquerade – Swansong (Big Bad Wolf), Steelrising (Spiders) en het langverwachte Test Drive Unlimited Solar Crown (KT Racing). Daarnaast kondigde NACON enkele games aan die momenteel in ontwikkeling zijn: Ad Infinitum  (Hekate), Clash: Artifacts of Chaos  (Ace Team) en RoboCop: Rogue City  (Teyon).
Uiteraard waren ook de accessoire-teams van NACON en RIG present. Zij gaven kijkers een exclusieve eerste blik op een reeks geweldige nieuwe producten voor bezitters van Xbox One, Xbox Series X|S, pc en PlayStation5.
Via zo’n 20 trailers en gloednieuwe content, naast verschijningen van special guests als Sébastien Loeb (WRC 10), The Bloody Beetroots (RiMS Racing) en professioneel skateboarder Daewon Song (Session.), presenteerde NACON een catalogus met een ongekende variatie aan ervaringen van een enkele videogame-uitgever.
Door gamers in het hart van zijn strategie te plaatsen, wil NACON de meest gepassioneerde gamers in vervoering brengen. Of ze nu houden van racen, sport, roguelikes, action-adventures of simulators, deze nieuwe editie van NACON Connect leverde opwindend nieuws in alle genres.Daal af in de duisternis van Vampire: The Masquerade – Swansong
Galeb, een van de drie speelbare personages in Vampire: The Masquerade – Swansong (Big Bad Wolf), is een 300 jaar oude vampier. De rechtvaardige en onverstoorbare Galeb zal een hoofdrol spelen in de gebeurtenissen die een grote impact hebben op de Camarilla, het geheime genootschap waar vampiers deel van uitmaken. Bekijk de video.

 

Keer terug naar Middle-earth met The Lord of the Rings: Gollum
Daedalic Entertainment presenteerde een nieuw interview over The Lord of the Rings: Gollum, waarin producer Harald Riegler de personages en omgevingen introduceert die Gollum op zijn reis zal tegenkomen. In dit stealth-action adventure gaat spelers met het iconische personage Gollum op reis om zijn dierbare ring terug te vinden. Terwijl Gollum wordt verscheurd tussen twee persoonlijkheden, bepaalt de speler of de donkerder kant van Gollum het overneemt, of dat er nog een restje rede van de oude Sméagol resteert… Bekijk de video.

 

Steelrising, een alternatieve versie van de Franse revolutie Jehanne Rousseau, oprichter en creative director van de ontwikkelstudio Spiders, introduceerde een eerste blik op de gevechten van Steelrising. In deze action-adventure game die speelt in een alternatief 18e-eeuws Parijs, zijn de gevechten even bepalend als uitdagend, en kan elke inschattingsfout fataal zijn. Bekijk de video.

Blood Bowl 3: klaar om touchdowns te scoren?
Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en spectaculairder dan ooit. De Campaign van de game werd geïntroduceerd via een interview met Yoann Drulhe, lead cinematic artist bij CyanideBlood Bowl 3 komt in februari 2022 naar pc en consoles. Bekijk de video.

RoboCop: Rogue City – NACON blaast een legendarische franchise nieuw leven in
In deze first-person shooter speel je met Alex Murphy, ook wel bekend als RoboCop: “Part Man, Part Machine, All Cop.”  Ontwikkelaar Teyon schept een origineel verhaal in het universum van de franchise, waarin het je taak is om de stad Detroit te beschermen. Bekijk de video.

Roguebook: nieuwe, gratis content volgt op succesvolle release Volgend op de zeer succesvolle lancering op 17 juni, is er alweer nieuwe content onderweg naar Roguebook. De eerste gratis update komt binnenkort beschikbaar voor deze roguelike deckbuilder die is ontwikkeld door Abrakam en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering™Bekijk de video.

Ad Infinitum: overleef jij de ongekende gruwelen van de oorlog? NACON bundelt zijn krachten met de Duitse studio Hekate voor Ad Infinitum, een nieuwe, verhaalgedreven horror-game-franchise. De eerste trailer schetst de unieke sfeer van de game en toont hoe de speler als soldaat afdaalt in de nachtmerries van de Eerste Wereldoorlog. Bekijk de video.


Rogue Lords: de duivel komt in september
Een nieuwe gameplay-trailer onthulde meer details over Rogue Lords (Cyanide, Leikir Studio), de diabolische roguelike waarin valsspelen een belangrijke rol speelt. De game verschijnt op 30 september voor pc. Bekijk de video.

De makers van Zeno Clash keren terug met Clash: Artifacts of Chaos 
Clash: Artifacts of Chaos werd aangekondigd tijdens NACON Connect en wordt ontwikkeld door  ACE Team, een getalenteerde Chileense studio. Verken de unieke wereld Zenozoik en versla de beste krijgers, zonder de vreemde regels van Het Ritueel te overtreden. Bekijk de video.


Professioneel skateboarder Daewon Song prijst de uitmuntendheid van Session.Daewon Song werd in 2006 door Thrasher Magazine benoemd tot Skater of the Year in 2006 en trad in 2017 toe tot de Skateboarding Hall of Fame. Daarom was het een eer om te horen wat hij zei over Session., de skateboarding-game van crea-ature Studios Inc. die een nieuwe standaard voor het genre zet. Er werd ook een nieuwe update aangekondigd die vanaf vandaag via vroegtijdige toegang verkrijgbaar is op Steam, Xbox Series X|S en Xbox One. Bekijk de video.

Nieuwe teaser voor Rugby 22NACON en Eko Software toonden de eerste trailer voor Rugby 22. Deze game is gepland voor een release in januari 2022. Bekijk de video.

The Bloody Beetroots levert muziek voor de RiMS Racing-soundtrack
Tijdens de presentatie van RiMS Racing van ontwikkelstudio RaceWard, werd de microfoon overhandigd aan Sir Bob Cornelius Rifo van het dj-duo The Bloody Beetroots, die aankondigde mee te werken aan de originele soundtrack van de game. Daarnaast werd bekendgemaakt dat de game nu te pre-orderen is op consoles en pc. Bekijk de video.

WRC 10 – 50 jaar rally gevierd met Sébastien Loeb Sébastien Loeb, negenvoudig WRC-kampioen tussen 2004 en 2012, trad tijdens de conferentie op als de prestigieuze ambassadeur van WRC 10 (KT Racing).  NACON verwelkomde hem als speciale gast voor bespreking van dit nieuwe deel, waarmee de 50e verjaardag van het FIA World Rally Championship wordt gevierd. Bekijk de video.

Test Drive Unlimited Solar Crown verschijnt op 22 september 2022 Via een spannend filmpje van Test Drive Unlimited Solar Crown werd het eiland Hong Kong onthuld als de locatie die de vele fans volgend jaar kunnen verkennen in dit nieuwe deel van de beroemde franchise. Tijdens een interview onthulden Amaury Beyris en Alain Jarniou, respectievelijk de game director en creative director van KT Racing, meer details over de game. Bekijk de video. 

 

De LIFE-serie biedt simulatiefans vele nieuwe ervaringen. Bekijk de videoChef Life: A Restaurant Simulator (Cyanide) plaatst je aan de top van een restaurant, waarbij je alles moet beheren, van de aanvoer naar de keuken tot het bedienen van de tafels.

Hotel Life: A Resort Simulator (RingZero) is een hotelsimulatie die je meeneemt achter de schermen van een idyllische vakantiebestemming.

In Train Life: A Railway Simulator (Simteract) kun je iconische treinen besturen. Voor het eerst in een simulator in dit genre kun je ook de ontwikkeling van je bedrijf beheren. Train Life: A Railway Simulator komt op 15 juli beschikbaar in vroegtijdige toegang.

Yannick Allaert, hoofd accessoires bij NACON, toonde enkele hoogtepunten van het afgelopen jaar. Hij onthulde ook enkele nieuwe projecten die momenteel in ontwikkeling zijn, inclusief nieuwe officiële accessoires voor Xbox- en PlayStation®5-consoles. Bekijk de video.

  • NACON MG-X Series for smartphones – Designed for Xbox De MG-X en MG-X PRO smartphone-controllers zijn speciaal ontworpen om Xbox Game Pass Ultimate-leden de ultieme ervaring te bieden. De MG-X-serie is compatibel met alle Android smartphones tot 6,7 inch en arriveert komend najaar in Europa en de VS.
  • NACON Revolution X Pro Controller – Xbox Series X|S, Xbox One & PC De Revolution X premium-controller profiteert van de uitgebreide expertise van NACON op het gebied van functies, comfort en maatwerk. Op Xbox Series X | S, Xbox One en pc biedt de Revolution X een breed scala aan handmatige en software-matige aanpassingsopties, evenals ondersteuning van Dolby Atmos voor hoofdtelefoons. De Revolution X verschijnt in de herfst van 2021 om competitieve gamers een nieuwe standaard te bieden. Bekijk de video.
  • RIG 400 HS & RIG 500 PRO HS GEN 2 Headsets – PlayStation5 Tijdens NACON Connect gaven de RIG-teams kijkers met veel plezier een exclusieve eerste blik op hun nieuwe audio-accessoires voor de PlayStation5. Met twee nieuwe headsets, de RIG 500 PRO HS GEN 2 en RIG 400 HS, kunnen PlayStation5-bezitters nu van het ongeëvenaarde geluid en comfort genieten wat RIG tot een wereldwijd succes maakte. Meer details worden binnenkort gedeeld.
  • RIG 200 HS Stream Mic – PlayStation5 RIG voegt een officieel gelicenseerde streamingmicrofoon voor PlayStation5 toe aan zijn assortiment. De RIG 200 HS Steam Mic, die momenteel in ontwikkeling is, heeft een metalen afwerking en technologie die speciaal is aangepast voor het opnemen en streamen van spraak op de PlayStation5.
  • NACON Daija Arcade Stick – PlayStation5 Tenslotte maakten Yannick Allaert en alle NACON-teams met grote trots bekend dat een nieuwe, officieel gelicenseerde Daija Arcade Stick voor PlayStation5 in ontwikkeling is. Deze arcadestick, die al beschikbaar is voor PS4™, werd ontwikkeld in samenwerking met professioneel gamer Marie-Laure ‘Kayane’ Norindr, en wordt door vele gamers geprezen om zijn ergonomische design en SANWA-componenten. NACON wil dit succes herhalen met een nieuwe en verbeterde versie voor de PS5
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.