Nacon presenteert nieuwe video’s

Nacon presenteert nieuwe video’s

Tijdens AG French Direct, een online-event van online media-publicatie ActuGaming, onthulde NACON met plezier exclusieve video’s van drie van zijn in Frankrijk geproduceerde titels: SessionRoguebook en Vampire: The Masquerade – Swansong.

Een teaser-trailer voor de game Session, die nu beschikbaar is in Vroegtijdige toegang, introduceerde de content die de volgende grote update zal brengen. Bereid je voor om een nieuwe locatie te verkennen met New-Yorks beroemde skate-spot “Jerome Avenue Banks,” speel met 3 nieuwe skaters (Antiferg, Mark Appleyard en Billy Marks), gebruik de director-mode om de meest geavanceerde tricks op te nemen en geef je eigen draai aan 4 nieuwe personage-modellen. De update, die nog meer verrassingen omvat, gaat live in februari 2022.
Roguebook speelt zijn volgende troefkaart! Deze nu voor pc beschikbare game verwelkomt een nieuwe update: flash gems. Deze edelstenen voor eenmalig gebruik kun je tijdens gevechten aan je kaarten toewijzen voor een overweldigende bonus die het tij van de strijd kan keren. Daarnaast brengt deze update nieuwe vijanden en verhalende events met zich mee mee. Tenslotte is de releasedatum voor consoles onthuld: Roguebook komt in februari 2022 ook naar PS4, Xbox One en Nintendo Switch.
Volgend op de recente onthulling van de 3 speelbare helden in Vampire: The Masquerade – Swansongfocust de nieuwe video op de soundtrack van de game, en dan in het bijzonder de componist ervan: Olivier Deriviere. Hij bespreekt zijn creatieve proces voor het samenstellen van de thema’s van elk van de helden. Galebs rechtvaardigheidsgevoel, Leysha’s tedere gevoelens voor haar dochter, Emems verlangen naar vrijheid en haar status als koningin van de nacht… Olivier Deriviere liet zich door de achtergronden van deze personages inspireren om een unieke muzikale wereld te scheppen.
 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.