Nieuw update voor Train Life: A railway Simulator

Nieuw update voor Train Life: A railway Simulator

Volgende station: de tweede update voor Train Life: A Railway Simulator! Vijf maanden na zijn lancering in Vroegtijdige Toegang, blijft ontwikkelaar Simteract nieuwe content toevoegen aan Train Life, de eerste simulator die spelers zowel treinen laat besturen als hun eigen spoorwegbedrijf laat managen.

Klik hier om de trailer te bekijken voor de nieuwe update van Train Life: A Railway Simulator 

Met deze nieuwe update komt Train Life naar delen van Oost-Europa. Je kunt nu over de Duitse grens naar Tsjechië en Polen reizen om nieuwe gebieden te verkennen.

De update introduceert ook een nieuwe elektrische locomotief: de Lechner-Koch DP2500. Daarnaast zijn nieuwe scenario’s toegevoegd met unieke uitdagingen voor machinisten en managers.

Het Service Center is vernieuwd om het kopen en aanpassen van locomotieven duidelijker te maken. Elementen als uiterlijk, beschikbare upgrades, prestatievergelijkingen, compatibiliteit van onderdelen en meer zijn nu gedetailleerder dan ooit.

Ten slotte zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd om de stabiliteit, de soepelheid en het realisme van de game te verbeteren.

Train Life: A Railway Simulator geeft je de leiding over je eigen spoorbedrijf. Voor het eerst in een game van dit type, moet je je eigen bedrijf ontwikkelen en tegelijkertijd jezelf als treinmachinist ontwikkelen. Vanuit de management-interface kun je personeel aannemen, nieuwe treinen kopen en contracten tekenen. Vanuit de cabine van de machinist beheer je de snelheid van de trein, moet je bevestigen dat de wissels goed staan en indien noodzakelijk de noodrem activeren. NACON en Simteract hebben de focus gelegd op realistische treinmodellen en zowel vermakelijke als authentieke  management-gameplay. Tijdens de Vroegtijdige Toegang-periode wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.