Nieuwe gratis content voor Assassin’s Creed Valhalla

Nieuwe gratis content voor Assassin’s Creed Valhalla

Een nieuwe gratis update boordevol met content is nu beschikbaar in Assassin’s Creed Valhalla. De update introduceert een nieuwe activiteit, het tweede deel van Tombs of the Fallen en een nieuwe feature: de Rune Forge. Ook ontgrendelen spelers speciale beloningen in thema van de 15e verjaardag van de Assassin’s Creed franchise. Daarnaast komt er de komende maanden nog meer gratis content naar de game, waaronder het Oskoreai Festival in oktober en The Last Chapter-verhaallijn tegen het einde van het jaar.

De nieuwe content die vanaf nu beschikbaar is in Assassin’s Creed Valhalla:

  • The Rune Forge: kan gebouwd worden wanneer spelers hun nederzetting hebben geüpgraded naar level 4. Met de Forge veranderen spelers de perks van hun uitrusting in nieuwe runes, in ruil voor zilver.
  • Het laatste deel van Tombs of the Fallen: spelers moeten zich een weg zien te banen door drie mysterieuze tombes gevuld met moeilijke puzzels en valstrikken. Enkele de meest toegewijde avonturiers ontrafelen de verborgen geheimen van een vervallen beschaving. De tombes zijn beschikbaar voor alle spelers na het ontgrendelen van Ravensthorpe, Eivors nederzetting.
  • Speciale in-game beloningen via Ubisoft Connect: om de 15e verjaardag van de Assassin’s Creed franchise te vieren, genieten spelers van het AC15 settlement-pakket en tattooset.

Er is meer gratis content onderweg naar Assassin’s Creed Valhalla, waaronder het Oskoreai festival, dat plaatsvindt van 20 oktober tot en met 10 november, en The Last Chapter-verhaallijn. Het festival brengt nieuwe activiteiten, quests en beloningen met zich mee.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.