Nieuwe Guitar Hero wordt vermoedelijk op E3 voorgesteld

Nieuwe Guitar Hero wordt vermoedelijk op E3 voorgesteld

In de Up2Date van deze week werd er nog gegrapt over Activision die na alle geruchten over een mogelijke Rock Band revival van concurrent EA nu ook zou beginnen hinten naar een nieuwe Guitar Hero. Jongens en meisjes, het is dinsdag, het is zo ver. Een betrouwbare bron dicht bij Kotaku weet te melden dat ook Activision werkt aan een nieuwe Guitar Hero voor Xbox One en PlayStation 4. De reboot voor de franchise zou tijdens de E3 officieel aangekondigd worden.

Uiteraard zou de game nieuwe instrumenten gaan krijgen,maar noemenswaardig is ook dat er wordt gesproken over een meer realistische look. Guitar Hero heeft altijd al een cartoony visuele stijl gehanteerd en zou je nu een realistischer kijk op het leven van een Rockster willen geven. Of dit betekent dat de limited edition een zakje blow en twee minderjarige groupies zal bevatten is voorlopig wel onzeker, maar voor de grote onthulling in juni mag dromen in elk geval wel. De game zou dit najaar gaan verschijnen, maar Activision zelf weigert voorlopig uiteraard alle commentaar.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.