Nieuwe trailer voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Nieuwe trailer voor Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Spelers kunnen het lot van drie machtige naties ontdekken in Fire Emblem Warriors: Three Hopes – een origineel verhaal dat zich afspeelt in hetzelfde universum als Fire Emblem: Three Houses. Deze game verschijnt op 24 juni 2022 voor de Nintendo Switch. De Fire Emblem Warriors: Three Hopes – Verweven lotsbestemmingen-trailer introduceert het hoofdpersonage Shez en de verschrikkelijke vijand genaamd de Ashen Demon. Daarnaast toont de trailer terugkerende personages en nieuwe gameplay-elementen.

Het nieuwe verhaal begint wanneer de toekomstige heersers van de drie naties van Fódlan het pad kruisen van Shez, een huursoldaat met een missie. Hoe zal deze toevallige ontmoeting de toekomst van het continent veranderen? Aan spelers de taak om Shez door dit nieuwe verhaal met drie vertakkingen te leiden.

In Fire Emblem Warriors: Three Hopes kunnen spelers voorafgaand aan de strijd hun kamp verkennen en met bondgenoten praten. Binnen het kamp kunnen ze trainen, genieten van smakelijke maaltijden en discussies voeren, waardoor ze de banden met hun bondgenoten versterken en nieuwe vaardigheden ontgrendelen die tijdens gevechten goed van pas kunnen komen.

Terwijl ze zich een weg hakken door hordes vijanden, kunnen bondgenoten in realtime bevelen geven aan hun bondgenoten. Sommige strategische elementen uit Fire Emblem: Three Houses, zoals Adjutants, keren ook terug. Deze bondgenoten kunnen de speler beschermen en helpen met het uitvoeren van krachtige acties, de zogenaamde Partner Specials.

Tijdens de veldslagen moeten spelers hun troepen doordacht over de plattegrond verplaatsen om hun doelstellingen te behalen. Soms verschijnen ook extra mogelijkheden op de plattegrond, zoals Survey Spots, de koopvrouw Anna die waardevolle voorwerpen verkoopt en meer.

Om voorbereid te zijn op elk type vijand, zijn spelers vrij om de klasses van personages te veranderen. Spelers kunnen de unieke eigenschappen van bondgenoten met verschillende klasses handig gebruiken voor tactische combinaties.
De Fire Emblem Warriors: Three Hopes Limited Edition verschijnt op 24 juni 2022 gelijktijdig met de standaardversie van de game. Naast de gamecard bevat deze versie een artbook, een stoffen kaart van Fódlan, een set van vijf acrylfigurines en een ansichtkaartenset met afbeeldingen van de personages.

De nieuwe Fire Emblem Warriors: Three Hopes-trailer introduceert nieuwe personages en nieuwe gameplay-elementen. Zowel de standaardversie als de Limited Edition verschijnen op 24 juni 2022.

 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.