Nintendo Direct

Nintendo Direct

Voor Nintendo Switch-spelers staat er in 2022 en daarna een hoop op de planning! Nintendo heeft in een gloednieuwe Nintendo Direct-videopresentatie een flinke line-up van nieuwe games en content aangekondigd die gedurende het jaar zullen verschijnen op de Nintendo Switch. Daarnaast heeft Nintendo nieuwe informatie uit de doeken gedaan over reeds aangekondigde games. Zo werden er voor diverse games releasedatums bekendgemaakt.
De Nintendo Direct bevatte beelden en info over nieuwe games in bekende series, zoals Xenoblade Chronicles 3Nintendo Switch Sports, een nieuw deel in de Wii Sports-serie inclusief mogelijkheden om online* te spelen, Mario Strikers: Battle League Football en Fire Emblem Warriors: Three Hopes.

Daarnaast werd er nieuws over de Mario Kart 8 Deluxe – Circuit-uitbreidingspas onthuld. Met die pas komen er 48 geremasterde circuits uit de gehele Mario Kart-serie naar Mario Kart 8 Deluxe, die beschikbaar zullen zijn als betaalde DLC** of zonder extra kosten gespeeld kunnen worden met een lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Ook werd er nieuwe info gedeeld over Salmon Run – De nieuwe golf, een coöpstand in Splatoon 3, en werd aangekondigd dat de game deze zomer wordt uitgebracht. En daarmee was de kous nog niet af, want de RPG’s EarthBound en EarthBound Beginnings voegen zich bij Nintendo Switch Online… vlak na de presentatie.

In de presentatie werden ook vele games van Nintendo’s uitgever- en ontwikkelpartners in de schijnwerpers gezet, zoals MLB The Show 22 voor de Nintendo Switch, twee intrigerende puzzelplatformgames in de Portal: Companion Collection en de spectaculaire, gratis te spelen racegame van Disney en Pixar in Disney Speedstorm. Ook werden er diverse remakes en remasters van klassieke games van SQUARE ENIX aangekondigd, zoals CHRONO CROSS: THE RADICAL DREAMERS EDITIONFRONT MISSION 1st: Remake en FRONT MISSION 2: Remake, en, voor het eerst uitgebracht buiten Japan, LIVE A LIVE!
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.