Nintendo Switch Lite is vanaf vandaag officieel te koop

Nintendo Switch Lite is vanaf vandaag officieel te koop
De Nintendo Switch-familie van systemen verwelkomt vandaag een nieuw lid met de lancering van de Nintendo Switch Lite, die naast de vlaggenschipversie van het Nintendo Switch–systeem op de markt verschijnt. Daarmee hebben spelers nu de mogelijkheid om het Nintendo Switch-systeem te kiezen dat het best bij hen past:
  • Nintendo Switch: De vlaggenschipversie van de Nintendo Switch lanceerde in maart 2017 en biedt drie verschillende speelstijlen: speel in tv-stijl door het systeem in de Nintendo Switch-houder te plaatsen, speel samenwerkend of competitief in tafelstijl met twee Joy-Con-controllers of speel in handheldstijl.
  • Nintendo Switch Lite: De Nintendo Switch Lite is een lichtgewicht apparaat met geïntegreerde besturing die specifiek is bedoeld om Nintendo Switch-games in handheldstijl te spelen. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: geel, grijs en turkoois. De Nintendo Switch Lite heeft geïntegreerde besturing en is kleiner dan de vlaggenschipversie van de Nintendo Switch. Hij heeft geen standaard en omdat hij speciaal is gemaakt voor handheldgaming, kun je hem niet op tv aansluiten.
Nintendo Switch Lite ondersteunt alle Nintendo Switch-software die in handheldstijl gespeeld kan worden.* Hij is ideaal voor mensen die vaak buiten de deur willen gamen, en voor iedereen die via lokale draadloze multiplayer** of via Nintendo Switch Online*** wil samenspelen met vrienden of gezinsleden die al een vlaggenschipversie van het Nintendo Switch-systeem hebben.
 
Ga naar de officiële website van de Nintendo Switch-familie voor een volledige vergelijking tussen de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite.
 
Vandaag wordt ook The Legend of Zelda: Link’s Awakening toegevoegd aan de robuuste line-up van games die je kunt spelen op de systemen in de Nintendo Switch-familie. In deze nieuwe versie van Links originele Game Boy-avontuur, spoelen spelers aan op de kust van het mysterieuze eiland Koholint, dat wordt bewoond door even vreemde als kleurrijke personages. Om zijn weg terug naar huis te vinden beleeft Link vele spannende avonturen op Koholint Island, dat getrouw aan het origineel is vormgegeven in een prachtige nieuwe artstijl. Op het eiland moet Link vijanden verslaan, kerkers voltooien en de geheimen van het eiland blootleggen om magische muziekinstrumenten te verzamelen en de Windvis te wekken.
 
Tegelijk met de game wordt een nieuw amiibo-figuurtje van Link uitgebracht. Ga voor meer informatie over de amiibo-functies van de game naar de The Legend of Zelda: Link’s Awakening-website.
 
Nintendo Switch-bezitters die van puzzelen houden, kunnen vanaf vandaag ook een nieuwe bundel aanschaffen met daarin TETRIS 99 en een lidmaatschap van 12 maanden op Nintendo Switch Online. Het opzichzelfstaande lidmaatschap van 12 maanden laat spelers een jaar lang genieten van alle functies van Nintendo Switch Online, naast TETRIS99 en alle daarvoor verschenen DLC.
 
Alle TETRIS 99-spelers kunnen bonussen verdienen die samenhangen met het onlangs verschenen free-to-start-game Super Kirby Clash voor de Nintendo Switch, als onderdeel van Grand Prix 7, die plaatsvindt van nu tot 24 september, 08:59 uur. TETRIS 99-spelers die deelnemen aan online-gevechten en minstens 100 evenementpunten in die game verdienen, kunnen een nieuw Super Kirby Clash in-game-thema ontgrendelen voor TETRIS 99, plus 99 Gem Apples om te gebruiken in Super Kirby Clash. Ga voor meer informatie over Grand Prix 7 naar de game-pagina van TETRIS 99.
 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.