Ontwikkelaar Respawn heeft meerdere titels in ontwikkeling voor 2019

Ontwikkelaar Respawn heeft meerdere titels in ontwikkeling voor 2019

Volgens EA heeft Respawn, de ontwikkelaar die door de uitgever een klein jaar geleden werd opgekocht, meerdere titels in ontwikkeling voor najaar 2019. Star Wars Jedi: Fallen Order kennen we uiteraard allemaal al van het op E3 onthulde logo, maar dat er nog andere projecten in de maak zijn is uiteraard nieuw.

Vermoedelijk gaat het om een VR-game, want hoewel Titanfall 3 wel degelijk in ontwikkeling is lijkt het erg onwaarschijnlijk dat EA het scenario van 2016 waarin Titanfall 2 net op de hielen van Battlefield 1 werd uitgebracht wil herhalen. Gecombineerd met het gegeven dat EA het soort uitgever is die zijn triple A releases graag spreid lijkt het dus erg waarschijnlijk dat het een VR-ervaring zal gaan worden. Titanfall VR waarin je aan boord van een mech zit, iemand?

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.