Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus  releasedata bekend

Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus  releasedata bekend

he Pokémon Company International en Nintendo hebben vandaag nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus en een nieuwe functionaliteit voor Pokémon HOME aangekondigd. Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021, en Pokémon Legends: Arceus verschijnt op 28 januari 2022. Alle drie de spellen zijn exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch™-systemen.
 
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl
Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn getrouwe remakes van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl, die in 2006 uitkwamen voor het Nintendo DS-systeem. Of spelers de regio Sinnoh nu wel of niet kennen, ze kunnen zich verheugen op dit geweldige avontuur, dat in een nieuw jasje gestoken is voor de Nintendo Switch. Het is een getrouwe reproductie van het originele verhaal, en verschillende spelfunctionaliteiten hebben een kleurrijke vernieuwing ondergaan. Trainers kunnen zich opmaken voor een avontuur in de regio Sinnoh dat zowel nostalgisch als nieuw aanvoelt.
 
De Pokémon in de onlangs uitgebrachte verpakkingsontwerpen van Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn de Legendary Pokémon Dialga en Palkia. Trainers kunnen tijdens hun avonturen achter het mysterieuze verband tussen Dialga of Palkia en de regio Sinnoh komen.
 
Pokémon Legends: Arceus
In Pokémon Legends: Arceus slaat de Pokémon-serie een volledig nieuwe richting in door de actie te verweven met RPG-elementen. Het spel speelt zich af in de regio Sinnoh uit vervlogen tijden, lang voordat de gebeurtenissen van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl zich afspeelden. Als hoofdpersoon van het spel gaat de speler op pad om door het vangen en bestuderen van de wilde Pokémon die daar wonen, de eerste Pokédex van de regio te maken en te voltooien.​
 
Het artwork, dat hier voor het eerst te zien is, beeldt Mount Coronet af die uittorent boven het uitgestrekte gebied van de vroegere regio Sinnoh, het toneel voor het verhaal van Pokémon Legends: Arceus.
 
Pokémon HOME
In een nieuwe update krijgen gebruikers de beschikking over ‘Catch Calendar’. Via deze functionaliteit kunnen gebruikers zien op welke datum ze hun Pokémon gevangen hebben. Trainers kunnen de functionaliteit gebruiken om herinneringen uit hun avonturen op te halen, zoals de datum waarop ze voor het eerst een bepaalde Pokémon hebben gevangen of wanneer ze een Pokémon cadeau gekregen hebben.​
 
In deze update kunnen ze tevens de Pokémon die ze geregistreerd hebben in de Pokédex in Pokémon HOME, vanuit verschillende hoeken zien, bijvoorbeeld van boven af of van achteren. Trainers krijgen zo beter zicht op hun Pokémon.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.