Pokemon Go viert lancering Trading Card game met in game thema events

Pokemon Go viert lancering Trading Card game met in game thema events

Ter gelegenheid van de aanstaande lancering van de Pokémon Trading Card Game-uitbreiding Pokémon GO van The Pokémon Company International kunnen Trainers in de Pokémon GO-app nieuwe in-game thema-events beleven die geïnspireerd zijn op deze bijzondere samenwerking.
 
De in-game thema-events vinden plaats van 16 juni 2022 tot 30 juni 2022 en zien er als volgt uit:

  • Trainers kunnen een Pikachu vangen die in de Pokémon GO-app een pet met een Pokémon TCG-thema draagt. Deze Pikachu zit ook in de Pokémon GO booster packs.
  • Mewtwo verschijnt in vijfsterrenraids in de Pokémon GO-app, en Mewtwo V is te zien in de Pokémon GO-uitbreiding met speciaal op raids geïnspireerd artwork.
  • Wimpod en Golisopod maken hun opwachting in de Pokémon GO-app. En beide Pokémon zijn ook terug te vinden in de Pokémon GO-uitbreiding.

Daarnaast bevatten Pokémon TCG: Pokémon GO-producten promocodes die ingewisseld kunnen worden voor uiteenlopende in-game avataritems, zoals een combinatie van een pet en T-shirt die past bij Pikachu’s pet met het Pokémon TCG-thema. De promocodes zijn geldig van 17 juli 2022 tot 31 juli 2024 en kunnen ingewisseld worden op https://nianticlabs.com/tcg-code​.
 
Vanwege de komende uitbreiding kunnen Trainers verder kaarten van de populaire Bulbasaur, Charmander en Squirtle – en hun evoluties – verzamelen en hiermee spelen. Waar je Shiny Venusaur, Shiny Charizard en Shiny Blastoise tegen kunt komen in de wereld van Pokémon GO, verschijnen deze Pokémon als Radiant Venusaur, Radiant Charizard en Radiant Blastoise in de Pokémon TCG met krachtige aanvallen en Ability’s.
 
De Pokémon GO-uitbreiding is vanaf 1 juli 2022 wereldwijd verkrijgbaar bij deelnemende winkels. De uitbreiding bevat kaarten met fotorealistisch artwork en unieke gameplayscenario’s op basis van het populaire mobiele spel.
 
Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar Pokemon.com/TCG. Meer informatie over het mobiele spel Pokémon GO vind je op PokemonGOLive.com.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.