Princess Peach: Showtime!-trailer verovert het podium

Princess Peach: Showtime!-trailer verovert het podium

Vandaag wordt het doek geheven voor de nieuwste trailer van Princess Peach: Showtime!, het kleurrijke avontuur van prinses Peach dat op 22 maart 2024 verschijnt voor de Nintendo Switch. In dit avontuur bundelt de prinses haar krachten met Stella, de beschermer van het Sprankeltheater om deze schouwburg te redden van Grape en haar Zure Tros. Met de kracht van Sprankel kan Peach het podium van elke show veroveren, in nieuwe rollen transformeren en optreden tegen het slechte toneelgezelschap van Grape. Elke transformatie van Peach gaat gepaard met een dramatische opkomst en de vaardigheden die ze nodig heeft om het toneel te heroveren, inclusief de twee nieuwe transformaties die vandaag zijn onthuld: Ninja Peach en Cowgirl Peach.
pelers bestrijden hun vijanden van het voetlicht tot de dakspanten, waarbij ze de rol aannemen van een zwaardvechter, een detective, een kungfu-meester, een banketbakker en meer. Als prinses Peach moeten spelers al hun stijl en zwier in de strijd gooien om dit theaterstuk tot zijn zinderende finale te brengen.

Als Ninja Peach moet de prinses zich sluipend verplaatsen, waarbij ze schaduwen, struiken en geïmproviseerde bamboe-snorkels gebruikt om haar vijanden te verrassen en te dwarsbomen. In situaties die een wat directere aanpak vereisen, komt Cowgirl Peach in actie. Als cowgirl is Peach een zeer behendige ruiter en al even handig met haar lasso. Probeer beide vaardigheden optimaal te benutten om ervoor te zorgen dat Peach de zonsondergang tegemoet rijdt… of in elk geval doorgaat naar de volgende scène.

Tegelijk met de release van Princess Peach: Showtime! op 22 maart verschijnt een paar pastelroze Nintendo Switch Joy-Con controllers bij verschillende retailers en in de My Nintendo Store.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.