Pro Cycling Manager 2023 eerste trailer Tour de France 2023

Pro Cycling Manager 2023 eerste trailer Tour de France 2023

NACON en Cyanide Studio presenteren  een nieuwe trailer met de eerste gameplaybeelden van Tour de France 2023. De nieuwste versie van de iconische wielrengame biedt diverse verbeteringen en uitbreidingen, inclusief de nieuwe game-mode “Downhill of the Moment”. Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni 2023 .

Van Bilbao tot Parijs, houd het tempo hoog in Tour de France 2023

De officiële game van de Tour de France is terug. Tour de France 2023 nodigt spelers uit op hun virtuele fietsen te stappen voor deelname aan diverse grote races op de wielrenkalender – waaronder de Tour de France, Liège-Bastogne-Liège, Flèche Wallonne, Paris-Nice, Critérium du Dauphiné, Paris-Tours en Paris-Roubaix – en de spanning van elk evenement te beleven. In de game kunnen spelers zich in verschillende game-modes aansluiten bij één van de 27 World Tour- en Pro Tour-teams.

Verken alle nieuwe features van Tour de France 2023:

 • Naast de “Race of the Moment”, die was geïntroduceerd in de vorige versie, is een nieuwe uitdaging toegevoegd: de “Downhill of the Moment”. Deze nieuwe game-mode vindt volledig plaats op downhill-secties en vereist dus unieke strategieën. Spelers kunnen hun resultaten vergelijken met die van andere spelers van over de hele wereld.
 • Een realististischer ratings-systeem: de introductie van de Agility- en Medium Mountain-ratings kan leiden tot verrassende gebeurtenissen, zoals een terugval uit het peloton, en is ook van invloed op het pad dat de coureurs kiezen. 
 • Meer strategische gameplay: spelers kunnen verschillende strategieën gebruiken, op basis van hun teamleden en hun statistieken
 • Nieuwe hesjes toegevoegd: “Super Combative” en “Best Team”, voor nog meer uitdaging.
 • Diverse technische verbeteringen: inclusief botsingen, AI-gedrag en het pad dat wielrenners nemen bij afdalingen.

Bekijk hier de Steam-pagina van Tour de France 2023

Tour de France 2023 verschijnt op 8 juni 2023 voor PS5™, PS4™, Xbox Series X|S, Xbox One en pc (Steam en Epic Games Store).

Kies de juiste strategie in Pro Cycling Manager 2023 om je wielrenners naar de kop van het peloton te brengen

Pro Cycling Manager 2023, de toonaangevende management-game voor de wielersport, keert dit jaar terug en biedt spelers de kans om directeur van hun eigen team te worden. In Pro Cycling Manager 2023 kunnen spelers wielrenners scouten en selecteren uit alle professionele teams van de categorieën World Tour en Pro Team.  Vervolgens kunnen ze hun team laten deelnemen aan de meer dan 130 races die de game te bieden heeft.

Verken alle nieuwe features in Pro Cycling Manager 2023:

 • Verbeterde user interfaces met een opnieuw ontworpen “race results”-pagina en gloednieuwe “race page”. 
 • Een nieuw trainingssysteem: spelers kunnen hun prioriteiten aangeven door de trainingskalender te beheren. De trainingslocaties zijn nu werkelijk bestaande plaatsen die wielrenfans zeker zullen herkennen. 
 • Officiële races met alle ASO-races (Tour de France, Paris-Roubaix, Paris-Nice).
 • Een opnieuw ontworpen world ranking, nu gebaseerd op het werkelijke systeem en de UCI points-classificatie.
 • Een nieuw systeem voor het beheer van landenregistratie voor de World Championships.
 • Een nieuwe “Medium Mountain”-rating.

 

 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.