PSV sluit partnership met EA FIFA

PSV sluit partnership met EA FIFA

PSV en EA werken al vele jaren samen en hebben deze samenwerking uitgebreid. De komende 3 jaren is de samenwerking omgezet tot een echt partnership. Gezamelijke content en nieuwe initiatieven voor fans ontwikkelen zijn daarbij leading.

Content     
Na jaren van nauwe samenwerking sluiten PSV en EA SPORTS FIFA een meerjarig partnership. Deze samenwerking biedt beide partijen de mogelijkheid om nieuwe initiatieven voor fans te ontwikkelen. Dit soort projecten zullen ervoor zorgen dat de game, spelers en afdelingen van de club zoals de PSV Fan Store, elkaar in de komende jaren nog verder gaan versterken. Er zal gezamenlijk content worden geproduceerd voor de sociale kanalen van de club en EA, zoals dit seizoen reeds gedaan werd met spelers van het eerste elftal in verschillende video’s, en de spelers zullen ook komend seizoen weer regelmatig in de spotlight worden gezet als ze uitverkozen worden in het EA SPORTS FIFA Team of the Week.

Commercieel directeur Frans Janssen van PSV toont zich tevreden. :

“We zijn erg verheugd dat we de bestaande samenwerking met EA hebben omgezet in een partnership”, legt hij uit op de clubsite. “Dit onderstreept onze ambities om PSV Esports de komende jaren sportief en commercieel verder uit te bouwen.”

 

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.