Release Pokémon Sword en Pokémon Shield DLC The Crown Tundra op 23 okt

Pokemon

Vandaag hebben The Pokémon Company en Nintendo bekendgemaakt dat The Crown Tundra, de tweede reeks downloadbare content voor de immens populaire videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield, op 23 oktober gelanceerd wordt. In The Crown Tundra kunnen Trainers een uitgestrekt, bevroren landschap met grillige, met sneeuw bedekte bergen en glinsterende sneeuwjachten gaan verkennen. De Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas zijn verkrijgbaar in de Nintendo eShop. Vanaf 6 november kunnen Trainers bundels kopen die bestaan uit het basisspel Pokémon Sword of Pokémon Shield en de bij het betreffende spel horende uitbreidingpas. Hierin zijn opgenomen The Isle of Armor en The Crown Tundra. Deze bundels zijn ideaal voor Trainers die nog aan hun tocht in de regio Galar moeten beginnen.

Tijdens een videopresentatie heeft Tsunekazu Ishihara, president en CEO van The Pokémon Company, tevens onlangs ontdekte Pokémon, nieuwe spelfunctionaliteiten, geweldige in-game bonussen voor Pokémon Sword en Pokémon Shield of de uitbreidingspassen en updates voor Pokémon GO aangekondigd.
 
Onlangs ontdekte Pokémon
Galarian Slowking
Category: Hexpert Pokémon
Height: 1,8 m
Weight: 79,5 kg
Type: Poison/Psychic
Ability: Curious Medicine
 
De beet van een Shellder veroorzaakte een reactie tussen de chemicaliën die uitgescheiden worden door de hersenen van Galarian Slowpoke en de kruiden in zijn lichaam. Hierdoor verkreeg Slowpoke het type Poison toen hij evolueerde tot Galarian Slowking. Er is geconstateerd dat Galarian Slowking bezweringen uitspreken om met elkaar te communiceren. Daarnaast blijken ze mysterieuze toverspreuken te zingen bij het gebruik van aanvallen tijdens een gevecht. Curious Medicine, de Ability van Galarian Slowking, is een nieuwe Ability die geïntroduceerd wordt in The Crown Tundra.
 
Gigantamax Melmetal
Height: 25 m+
Weight: ????.? kg
Type: Steel
Ability: Iron Fist
 
In zijn Gigantamax-vorm kan de Mythical Pokémon Melmetal met zijn lenige lichaam van vloeibaar metaal klappen uitdelen, zelfs als tegenstanders afstand bewaren. Aanvallen van het type Steel die door Gigantamax Melmetal gebruikt worden, veranderen in G-Max Meltdown, een krachtige aanval die tegenstanders treft met schokgolven en wervelend vloeibaar metaal. Deze aanval berokkent tegenstanders niet alleen schade, maar voorkomt ook dat ze dezelfde aanval steeds weer opnieuw kunnen herhalen.
 
Dynamax-avonturen
In Dynamax-avonturen vormen spelers samen met drie andere Trainers een team dat een Pokémon Den gaat verkennen waar zich naar verluidt Dynamax Pokémon schuilhouden. In plaats van hun vaste Pokémon-team kiezen spelers en hun mede-Trainers huur-Pokémon voor hun tocht naar het binnenste van de schuilplaats. Spelers moeten met hun drie teamgenoten samenwerken in een Max Raid Battle wanneer ze tijdens hun verkenning een wilde Dynamax Pokémon tegenkomen. Als ze het gevecht winnen, hebben ze de kans om de Pokémon te vangen. Eén Trainer in het team kan de dan gevangen Pokémon omruilen voor de Pokémon die ze daarvoor hadden. Trainers kunnen zelfs nog dieper in de schuilplaats doordringen met Endless Dynamax-avonturen, waarbij spelers door kunnen blijven gaan tot ze een gevecht verliezen.
 
Legendary Pokémon
In The Crown Tundra kunnen Trainers elke Legendary Pokémon tegenkomen die in de hoofdserie Pokémon-spellen is verschenen. Spelers kunnen Legendary Pokémon vinden – en vangen – tijdens hun tochten in The Crown Tundra of tijdens hun Dynamax-avonturen.[3]
 
Speciaal event met Pikachu
Ter gelegenheid van de lancering van The Crown Tundra zal er een speciaal in-game event plaatsvinden voor spelers waarbij ze acht verschillende Pikachu voor hun teams kunnen krijgen. Van dinsdag 29 september tot en met vrijdag 30 oktober kunnen Trainers speciale wachtwoorden aantreffen op verschillende plaatsen, waaronder de Play Pokémon Twitter-feed en de e-mailnieuwsbrief van de Pokémon Trainer Club. Wanneer Trainers de wachtwoorden in Pokémon Sword of Pokémon Shield invoeren, kunnen ze Pikachu verkrijgen. Niet één Pikachu maar wel acht, en elk met een andere pet.[4] Ga voor meer informatie over dit in-game event naar Pokemon.co.uk/PikachuDistributions.
 
Ga voor meer informatie over de Pokémon Sword-uitbreidingspas en de Pokémon Shield-uitbreidingspas naar Pokemon.nl/SwordShieldEX
 
Koppeling tussen Pokémon GO en Pokémon HOME
Naast het nieuws over The Crown Tundra heeft The Pokémon Company ook bekendgemaakt dat Pokémon GO en Pokémon HOME vóór het einde van het jaar aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Via deze koppeling kunnen Trainers Pokémon die ze gevangen hebben in Pokémon GO, overbrengen naar Pokémon HOME. Daarvandaan kunnen sommige van deze Pokémon naar Pokémon Sword of Pokémon Shield overgebracht worden.[5] Ga voor meer informatie over Pokémon HOME naar home.pokemon.com/nl-nl/
 


Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.