Releasedatum en trailer voor eerste Fallout 4 DLC

Releasedatum en trailer voor eerste Fallout 4 DLC

Fallout-fans kijken er al een tijdje naar uit, maar volgende week is het dan eindelijk zo ver. Vanaf volgende week kun je namelijk aan de slag met de eerste DLC voor Fallout 4: Automatron. Om precies te zijn kun je vanaf 22 maart aan de slag met de DLC. Deze gaat 10 euro kosten en we hebben ook de eerste trailer voor jullie!

In Automatron laat de mysterieuze Mechanist een horde kwaadaardige robots los op de Commonwealth, inclusief de beruchte Robobrain. Jaag ze op en gebruik hun onderdelen om nieuwe robot kompanen te bouwen en aan te passen. Kies uit een honderdtal mods; mix ledematen, pantsers, talenten en wapens zoals de volledig nieuwe ‘lightning chain gun’. Het is zelfs mogelijk hen van een likje verf te voorzien en hun stem te kiezen! (Je personage moet level 15 of hoger zijn.)
Automatron is de eerste add-on release voor Fallout 4. In april worden de settlement mogelijkheden nog verder uitgebreid dankzij Wasteland Workshop, en in mei zal men van de Commonwealth naar Maine kunnen reizen voor Far Harbor – de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content. Dat is slechts het begin, want er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven. Zo volgen er nog aankondigingen omtrent gratis updates zoals Survival Mode en de Creation Kit, die elke speler in staat stelt eigen mods op pc te creëren en deze te delen (en speelbaar te maken) over alle platformen en consoles.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.