Remedy registreert trademark voor Alan Wake’s Return

Remedy registreert trademark voor Alan Wake’s Return

NeoGaf heeft ontdekt dat ontwikkelaar Remedy op 23 februari een verzoek tot merkbescherming heeft ingediend voor iets genaamd Alan Wake’s Return. Het frappante is dat er in juni van vorig jaar een webdomein werd gereserveerd onder dezelfde naam van Alan Wake’s Return door Network Solutions LLC, een bedrijf dat Remedy wel vaker gebruikt om websites op te zetten, zoals eerder bij het originele Alan Wake al het geval was.

Het trademark is voorlopig nog niet bevestigd door het bureau dat beslist over de aanvraag, en het webdomein leid voorlopig nog nergens heen maar het lijkt er op dit moment sterk op dat Remedy hun nieuwe project na de release van Quantum Break gevonden heeft. Afspraak in juni op de E3-keynote van Microsoft?

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.