RoboCop New Game+ mode

RoboCop New Game+ mode

Ontwikkelstudio Teyon en videogame-uitgever NACON maken met trots bekend dat een nieuwe, grote update nu gratis verkrijgbaar is voor RoboCop: Rogue City. Daarnaast kunnen spelers de game tussen nu en 25 januari met 30% korting kopen op SteamRoboCop: Rogue City is verkrijgbaar voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam en Epic Games Store.

De nieuwe update levert onder andere de veelgevraagde New Game+ mode, waarin ervaren spelers de game nogmaals op een moeilijker niveau met sterkere vijanden kunnen spelen, met behoud van de ervaring die ze tijdens de vorige playthrough vergaarden.

Hieronder een overzicht van de nieuwe features die de update toevoegt:

  •           New Game+ mode
  •           Nieuwe moeilijkheidsniveau: “There will be trouble”
  •           Exclusieve gold skin voor de Auto-9
  •           3 nieuwe OCP motherboards om de Auto-9 mee te upgraden
  •           5 nieuwe OCP chips om de Auto-9 mee te upgraden
  •           3 nieuwe achievements om te ontgrendelen 

RoboCop: Rogue City verplaatst spelers naar Old Detroit, enige tijd na de gebeurtenissen in de tweede film. In deze nieuwe first-person adventure moet de speler orde en gezag herstellen in een stad die door de komst van een nieuwe misdaadbaas in chaos is gestort. De gameplay wisselt tussen explosieve gevechten, veldonderzoek en zijmissies. Met hun acties bepalen spelers het lot van de burgers, wat van invloed is op de progressie in de game.

Als eerbetoon aan de franchise, heeft het Teyon-team vele referenties naar de wereld van RoboCop in de game gestopt, waaronder iconische locaties, wapens en personages, inclusief de acteur Peter Weller, die terugkeert als de stem en het gezicht van de cyborg-agent in RoboCop: Rogue City.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.