Rocket League’s Hoops DLC is nu beschikbaar

Rocket League

PC PlayStation 4 Xbox One
5.5

User Avg

Rocket League’s Hoops DLC is nu beschikbaar

Rocket League’s Hoops DLC is nu beschikbaar

Rocket League is voor vele gamers hun favoriete multiplayer-spelletje van vorig jaar. Het heerlijk simpele concept van voetbal met telegeleide Autootjes in combinatie met een leuke omkadering zorgt ervoor dat de game een genot is om te spelen, zowel online als oldschool samen op de sofa.

Dat de ontwikkelaar de moeite neemt om de game fris te houden door nieuwe modes te implementeren is lovenswaardig en daarom kunnen spelers vanaf vandaag de gratis Hoops DLC downloaden. Zoals de naam doet vermoeden kun je gaan basketballen met je wagentjes, inclusief stoere dunks! Naast deze nieuwe mode krijg je ook een patch met nieuwe features zoals de mogelijkheid om vlot replays van je coolste acties op te slaan en diverse bugfixes.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.