Saga Frontier Remastered verschijnt zomer 2021

Saga Frontier Remastered verschijnt zomer 2021

Tijdens een recente livestream onthulde SQUARE ENIX  dat de cultklassieker SaGa Frontier, die in 1998 in het Westen werd uitgebracht, terugkeert als SaGa Frontier Remastered. Deze HD-remaster verschijnt in de zomer van 2021 digitaal voor het PlayStation4, de Switch, pc (Steam) en iOS- en Android-apparaten.

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat in het Westen ook de releases omvat van Romancing SaGa 3,  SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en de populaire mobile game Romancing SaGa™Re;univerSe. De game biedt wederom de strategische role-playing gameplay waar veel mensen nog steeds dol op zijn.

SaGa Frontier Remastered wordt ontwikkeld onder visie van industrie-veteraan Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, SaGa-serie) en biedt een schat aan spannende vernieuwingen en toevoegingen, inclusief geremasterde graphics, nieuwe verhalende content met Fuse als hoofdpersonage, nieuwe personage-evenementen voor de populaire Asellus, de populaire  “Glimmer”-vaardigheid die personages nieuwe manieren biedt om vaardigheden en aanvallen te leren, en meer.

Zowel nieuwkomers als veteranen kunnen hun eigen, eindeloze avonturen scheppen als één van acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen doelen en verhaallijnen, waarbij de keuzes die spelers maken met het unieke SaGa Free-form scenariosysteem bepalen hoe elk verhaal eindigt.

Bekijk hier de SaGa Frontier Remastered-trailer:
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.