Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure krijgt datum

Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure krijgt datum

Scribblenauts-held Maxwell mag op 27 september zijn beste superheldenplunje aantrekken, op die datum ligt namelijk Scribblenauts Unmasked in de rekken. De vertrouwde gameplay van de reeks krijgt een stevig infuus van superkrachten dankzij de samenwerking met DC Comics. Voor fans wordt het in elk geval een feest van herkenning met omgevingen zoals Gotham City, Metropolis en Atlantis en de tientallen iconische personages die je op je pad treft.

Naast de datum maken de makers ook bekend dat er veertien verschillende variaties van Superman in het spel zullen opduiken. Van de alom gekende held met de rode cape tot Speeding Bullets Superman en alles daartussen in. De game verschijnt voor PC, 3DS en Wii U

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.