Season 3 van The Walking Dead heeft wederom Clementine als protagoniste

Season 3 van The Walking Dead heeft wederom Clementine als protagoniste

The Walking Dead bedenker Robert Kirkman heeft enkele hints gegeven naar het derde seizoen van Telltale’s The Walking Dead.Zo zal Clementine wederom het hoofdpersonage zijn waarvan we de keuzes zullen kunnen bepalen. Dat is uiteraard een belangrijk gegeven,voor fans die de game al van het begin volgen is Clem nu eenmaal het hart van de reeks en het is fijn om te zien hoe het haar verder vergaat in de harde wereld van de Walkers.

Ook noemenswaardig is dat de verhaallijn erg nauw aag zal gaan leunen bij die van de comics. De tijdlijn van het nieuwe seizoen zal gelijk lopen met die van de huidige graphic novels. Fans mogen zich opmaken voor erg coole, onverwachte dingen, aldus Kirkman. Het derde seizoen van The Walking Dead wordt verwacht in het voorjaar van 2017.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.