Sonic Jump Fever op iOS en Google Play

Sonic Jump Fever op iOS en Google Play

SEGA heeft aangekondigd dat Sonic Jump Fever vanaf nu verkrijgbaar is op de Iphone, Ipad, iPod touch en Android als gratis download. De game is het vervolg op Sonic Jump, die in 2012 uitkwam. Het doel van het spel is om zo hoog mogelijk door levels heen te springen en daarbij zoveel mogelijk punten te verzamelen.  Chao zijn weer geïntroduceerd in de game die hierbij een handje kunnen helpen. Zo kunnen zij je redden van een val of vijanden voor je aanvallen.

De grootste verandering aan Sonic Jump Fever is de mogelijkheid tot multiplayer. In de game kunnen spelers het tegen elkaar opnemen in poging een zo’n hoog mogelijke score te behalen. Dit gebeurt door middel van combo’s, power-ups en speciale vaardigheden. Winnaars kunnen hiermee prijzen winnen en hoe meer vrienden er meedoen, hoe beter de prijzen zullen zijn.

Hoewel de game zojuist is verschenen, laat SEGA’s studio Hardlight het er nog niet bij liggen. Volgens het bedrijf mogen we binnenkort aankondigingen verwachten over in-game events, speciale missies en nieuwe zones.

http://www.youtube.com/watch?v=N79AlToKLdE

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.