Speciale demo Splatoon 2 gratis van 30 april tot 6 mei

Speciale demo Splatoon 2 gratis van 30 april tot 6 mei
Je kunt vanaf vandaag nog naar de Nintendo eShop van de Nintendo Switch zwemmen om de Splatoon 2: speciale demo 2020 te downloaden, zodat je klaar bent om je grondgebied te claimen van donderdag 30 april om 12:00 uur tot woensdag 6 mei om 23:59 uur. Voordat ze in de wereld van Splatoon 2 duiken, kunnen nieuwkomers de Splatoon 2 Direct** bekijken om op de hoogte gebracht te worden van de spelstanden, wapens en speelstijlen in de game.
 
Tijdens het demo-evenement kunnen spelers online*** gaan om deel te nemen aan spetterende 4-tegen-4-grondoorloggevechten tegen vrienden en bezitters van de volledige game. Daarnaast kunnen spelers de Profgevechten en de coöpstand Salmon Run proberen. Tijdens de demo-periode krijgen spelers niet alleen de kans om naar hartenlust Splatoon 2 te spelen, ze kunnen ook een gratis proefperiode van zeven dagen voor Nintendo Switch Online activeren. Om de gratis proefperiode te activeren, moeten spelers op hun Nintendo Switch-systeem naar de Nintendo eShop gaan en daar voor de ‘Nintendo Switch Online’-sectie kiezen.
 
Spelers die de spetterende strijd na de demo-periode voort willen zetten kunnen Splatoon 2 met 33% korting aanschaffen tot zondag 10 mei om 23:59 uur. Na aanschaf worden de vorderingen die spelers maakten tijdens het demo-evenement overgezet naar de volledige game. Spelers kunnen ook 25% besparen op de digitale bundel Splatoon 2 + Octo Expansion en 33% besparen op alle Splatoon-merchandise in de My Nintendo Store, inclusief mokken, smartphonehoesjes en meer, zolang de voorraad strekt.
 
Tenslotte nóg meer goed nieuws over Splatoon 2: de strijd der snacksausjes keert terug voor een nieuw Mayo vs. Ketchup Splatfest! Maak je keuze en neem deel aan dit online-evenement van zaterdag 23 mei om 00:00 uur tot zondag 24 mei om 23:59 uur. De vorige keer wist Team Mayo te zegevieren, we zullen zien of Team Ketchup dit keer revanche zal nemen!
 
Spelers kunnen vanaf 30 april gratis de Splatoon 2: speciale demo 2020 spelen. Ze kunnen tot 10 mei ook 33% korting krijgen op Splatoon 2 in de Nintendo eShop en een zevendaagse gratis proefperiode voor Nintendo Switch Online activeren. Op 23 mei keert het Mayo vs. Ketchup Splatfest terug.
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.