Speel Assassin’s Creed Valhalla dit weekend gratis

Speel Assassin’s Creed Valhalla dit weekend gratis

Assassin’s Creed Valhalla heeft voor het eerst een gratis weekend van vandaag tot 28 februari 20:00 uur op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Tijdens het gratis weekend hebben spelers toegang tot de volledige content van de basisgame. Progressie wordt tevens meegenomen wanneer spelers besluiten om hun avontuur in Engeland voort te zetten na het gratis weekend.

Bovendien komt de volgende grote uitbreiding van Assassin’s Creed Valhalla, Dawn of Ragnarök, op 10 maart uit. Dawn of Ragnarök, waarvan de ontwikkeling wordt geleid door Ubisoft Sofia, is de volgende grote uitbreiding en vormt tevens het begin van het tweede jaar van ondersteuning van Assassin’s Creed Valhalla. In Dawn of Ragnarök moet Eivor het lot omarmen als Odin, de Noorse God van strijd en wijsheid. Het dwergenrijk Svartalfheim brokkelt af en te midden van de chaos is Odins geliefde zoon Baldr gevangengenomen door de onverslaanbare vuurreus Surtr. In deze uitbreiding ontdekken spelers nieuwe goddelijke krachten terwijl ze hun legendarische Vikingsaga voortzetten door te beginnen aan een wanhopige reddingsactie in een mythologische wereld vol tegenstrijdigheden.

Deze expansie is apart verkrijgbaar voor alle bezitters van Assassin’s Creed Valhalla, maar ook in de volgende bundels:

  • Ragnarök Edition: deze bevat Assassin’s Creed Valhalla en de Dawn of Ragnarök-uitbreiding.
  • Digital Complete Edition: Deze bevat Assassin’s Creed Valhalla, de Dawn of Ragnarök-uitbreiding, de Jaar 1 Season Pass en het Ultimate Content Pack. De Jaar 1 Season Pass bevat twee grote narratief gedreven uitbreidingen: Wrath of the Druids en The Siege of Paris, evenals een exclusieve missie The Legend of Beowulf.

 

Spelers die vóór 10 april 2022 aan de slag gaan met de Dawn of Ragnarök-uitbreiding, ontvangen het Twilight Pack, met onder andere extra rijdieren, wapens en uitrusting, dat direct vrij te spelen is in de basisgame.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.