Spider-Man slingert zich een weg naar je PlayStation 4 in september

Spider-Man slingert zich een weg naar je PlayStation 4 in september

Spider-Man verschijnt op 7 september exclusief op PlayStation 4. Simpeler en doeltreffender kan nieuws niet zijn. Met een nieuwe trailer plakken Sony en Insomniac eindelijk een vaste releasedatum aan één van de meest geanticipeerde games van het jaar. Daar stopt het nieuws niet. Zo werd ook bekend gemaakt dat er downloadbare content komt die in drie delen een volledig nieuwe verhaallijn zal omvatten genaamd The City That Never Sleeps, en dat er naast de gewone game ook twee speciale edities zullen verschijnen.

De digital deluxe edition bundelt de game met wat dlc zoals extra kostuums voor Spidey en een season pass voor de verhalende DLC, de collector’s edition bundelt dat alles samen met een steelbook, artbook en tof statue.
Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.