Take-Two registreert Judas game

Take-Two registreert Judas game

We kijken uiteraard collectief uit naar de aankondiging van een nieuwe Red Dead-game van de hand van RockStar, maar de anticipatie rond die sequel is niet de enige deining die moederbedrijf Take-Two maakt in de geruchtenzee. Diverse domeinnamen voor Judas the game werden de afgelopen dagen geregistreerd die betrekking houden tot de bescherming van het copyright wat betreft een game, de bijhorende muziek en website. een domeinnaam voor Judas The game werd ook vastgelegd bij Markmonitor, een merkbeschermingsbureau dat in het verleden reeds door Rockstar gebruikt werd.

Krijgen we daadwerkelijk een game rond Judas Iscariot, één van de apostelen die volgens de bijbel Jezus verraadde voor dertig zilverlingen? Het lijkt waarschijnlijker dat de game iets te maken zal hebben met verraad of een verrader, iets waar de term Judas al een paar millennia synoniem voor staat. Take-Two gaf eerder dit jaar al aan met nieuwe ip’s bezig te zijn en stevig te zullen uitpakken tijdens de E3. Meer duidelijk rond Judas volgt dus waarschijnlijk in juni al.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.