The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en Metroid Prime 4: Beyond voor Nintendo Switch onthuld

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en Metroid Prime 4: Beyond voor Nintendo Switch onthuld

Nintendo had weer een Direct met heel veel nieuws

De nieuwste Nintendo Direct-presentatie bevatte een verscheidenheid aan games die in 2024 en daarna naar de Nintendo Switch komen, waaronder eerste beelden van Metroid Prime 4: Beyond en de onthulling van The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, alsook nieuwe informatie over games van Nintendo’s ontwikkel- en uitgeverpartners.

 

De trailer van Metroid Prime 4: Beyond gaf een eerste blik op gameplay van de nieuwste missie van Samus Aran. Ook werd bekendgemaakt dat de game in 2025 naar de Nintendo Switch komt.

Het net onthulde The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom komt op 26 september 2024 naar de Nintendo Switch. Spelers kruipen in de huid van Zelda, de nobele prinses van Hyrule. Vanaf de releasedag van de game is er ook een Nintendo Switch Lite op basis van de The Legend of Zelda-serie verkrijgbaar.

Nintendo hees ook de zeilen van Mario & Luigi: Brothership, een gloednieuw zeemansavontuur in de avontuurlijke RPG-serie met de Mario Bros., dat op 7 november verschijnt; Super Mario Party Jamboree, waarin je net als Mario en zijn vrienden bent uitgenodigd voor de grootste Mario Party ooit op een enorm eilandresort, dat op 17 oktober 2024 wordt uitgebracht; en de aankondiging dat Donkey Kong zijn rentree maakt in Donkey Kong Country Returns HD, met opgepoetste HD-visuals en de extra levels uit de Nintendo 3DS-versie, dat op 16 januari 2025 wordt uitgebracht.

Daarnaast bevatte de presentatie een breed scala aan games van Nintendo’s uitgever- en ontwikkelpartners, waaronder DRAGON QUEST III HD-2D Remake, een episch fantasy-avontuur dat de oorspronkelijke RPG-klassieker uitbreidt en opfrist, dat op 14 november 2024 wordt uitgebracht; LEGO® HORIZON ADVENTURES, een spektakel met machinejager Aloy en vrienden in de wereld van Horizon, getrouw nagemaakt met LEGO-steentjes, dat in de winter van dit jaar wordt uitgebracht; en MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics, waarin spectaculaire gevechten met superhelden plaatsvinden over zeven klassieke arcadegames wanneer de collectie dit jaar wordt uitgebracht.

Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo Nederland om de hele Nintendo Direct-video te bekijken.

Hieronder is meer informatie te vinden over de uitgelichte games:

 • Metroid Prime 4: Beyond: Samus Aran, de beste premiejager van het universum, gaat op een nieuwe missie. Metroid Prime 4: Beyond, een nieuwe game in de Metroid Prime-serie, komt in 2025 naar de Nintendo Switch.
 • The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom: Het is aan Zelda en haar wijsheid om het koninkrijk Hyrule te redden in een gloednieuw verhaal in de The Legend of Zelda-serie. De inwoners van Hyrule zijn verzonken door vreemde scheuren die plotseling zijn verschenen. Een bekende krijger is één van de vermisten. Werk samen met de mysterieuze Tri en gebruik de kracht van Tri’s staf’ om echo’s te maken – imitaties van dingen die je om je heen vindt. Je kunt deze echo’s vervolgens altijd inzetten hoe je maar wilt om puzzels op te lossen en vijanden te vellen. Gebruik echo’s van waterblokken om hoger gelegen plekken te bereiken, maak bruggen van oude bedden, gooi stenen naar vijanden, of ontdek jouw eigen creatieve combinatie van echo’s om de klus op jouw manier te klaren. Je kunt zelfs echo’s van monsters maken, die dan met jou meevechten. Ga met Zelda op avontuur om Hyrule te redden wanneer The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom op 26 september naar de Nintendo Switch komt.
 • Daarnaast komt er op 26 september ook een goudkleurige Nintendo Switch Lite Hyrule Edition die is versierd met de Hylian Crest en is gebaseerd op de The Legend of Zelda-serie. In Europa kunnen spelers een reeks klassieke The Legend of Zelda-games van de NES, Super NES, Game Boy, Nintendo 64 en Game Boy Advance spelen met het inbegrepen individuele lidmaatschap van 12 maanden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.
 • Mario & Luigi: Brothership: Stap aan boord voor een (b)roerig RPG-avontuur met Mario en Luigi! De broers zijn terug voor een gloednieuwe game in de Mario & Luigi-serie, waarin ze de zeilen hijsen op Zeiland (deels schip, deels eiland) om naar het vasteland van Concordia te gaan. Speel als de besnorde broers en verken de meest uiteenlopende eilanden, van tropische regenwouden tot bruisende steden. Ontmoet onderweg nieuwe vrienden en bekende gezichten uit het Paddenstoelenrijk, zoals Peach en Bowser. Neem het roer in handen en vertrouw op de broederlijke band tussen Mario en Luigi om heldendaden te verrichten. Gebruik duoacties om obstakels te overwinnen en duoaanvallen om te winnen in turn-based gevechten met een dynamische twist. Mario & Luigi: Brothership komt op 7 november naar de Nintendo Switch.
 • Nintendo World Championships: NES Edition: Haal de spanning van de Nintendo World Championships in huis. Voltooi meer dan 150 speedrun-uitdagingen uit 13 NES-games, stel je skills op de proef in legendarische beproevingen – zoals het uitspelen van Super Mario Bros. van Wereld 1-1 tot Wereld 8-4 op de snelle manier (met warpzones) – of race tegen de ghosts van spelers van over de hele wereld in ‘Recht van de snelste’. Zit je vast bij een van de legendarische beproevingen? Raadpleeg de speeltips, die je kunnen helpen om verder te komen. Speel in je eentje, post je beste tijd op het online scorebord*1, of nodig vrienden en familie uit om lokaal*2 te spelen met tot wel acht spelers op één spelsysteem. Nintendo World Championships: NES Edition komt op 18 juli naar de Nintendo Switch. Pre-orders voor de downloadversie zijn nu mogelijk in de Nintendo eShop.
 • Gratis update voor Nintendo Switch Sports: basketbal komt als gratis update*3 naar Spocco Square in Nintendo Switch Sports. Gebruik bewegingsbesturing om zo veel mogelijk punten te scoren binnen de tijd in ‘3-puntsuitdaging’ voor één speler. Als je zin hebt om wat competitiever te werk te gaan, kun je lokaal met maximaal vier spelers*2 spelen in 5 op een rij of 3-puntsuitdaging, of lokaal of online*1 dribbelen, passen en scoren in 2-tegen-2-wedstrijden. Deze gratis update voor Nintendo Switch Sports dunkt deze zomer op de Nintendo Switch.
 • Donkey Kong Country Returns HD: Donkey Kong en Diddy Kong zijn terug voor een portie actie in deze HD-versie van Donkey Kong Country Returns, dat oorspronkelijk werd uitgebracht op de Wii. De gemene Tiki Tak-stam heeft de kostbare bananen van Donkey Kong gestolen en de Kongs zullen er alles aan doen om ze terug te krijgen. Speel alleen of met een maatje in lokale coöp*2 voor twee spelers in een avontuur vol gekkigheid waarin je op obstakels dreunt, in mijnwagentjes rondrijdt, op rakettonnen vliegt en zelfs op de rug van Rambi door de levels banjert. Baan je een weg door 80 verschillende levels, inclusief de extra levels uit de Nintendo 3DS-versie, wanneer Donkey Kong Country Returns HD op 16 januari 2025 naar de Nintendo Switch slingert.
 • Luigi’s Mansion 2 HD: Dit avontuur van geestige proporties verschijnt bijna. Raap al je moed bijeen en verken verschillende gebouwen vol onnozele spoken, vervelende vallen en andere bovennatuurlijke gekkigheid. Luigi’s Mansion 2 HD verschijnt op 27 juni op de Nintendo Switch. Pre-orders zijn nu mogelijk in de Nintendo eShop.
 • Game Boy Advance – Nintendo Switch Online*5: Speel twee klassieke avonturen van Link, waaronder een met onlinemultiplayer*4, in The Legend of Zelda: A Link to the Past Four Swords, en maak je klaar voor een remake of Samus’ eerste avontuur in Metroid: Zero Mission. Beide games komen later vandaag beschikbaar voor leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket.
 • Nintendo 64 – Nintendo Switch Online: Mature*5: Daarnaast is er een nieuwe collectie van ‘mature’ Nintendo 64-games in aantocht voor leden van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket*1. Trotseer het gevaarlijke verloren land in Turok: Dinosaur Hunter, en stop een buitenaards complot in PERFECT DARK van Rare – nu met onlinemultiplayer*4 – als onderdeel van de nieuwe gamecollectie van Nintendo 64 – Nintendo Switch Online: Mature. Beide games komen later vandaag beschikbaar.
 • Super Mario Party Jamboree: Mario en vrienden komen aan op een enorm eilandresort voor de nieuwste game in de Mario Party- Ontdek vijf nieuwe spelborden: gebruik de roltrappen in Regenboogplaza, blijf op de baan in Dobbelblokcircuit en beleef zonnige (ge)tijden naast een actieve vulkaan in Goomba-baai, om er een paar te noemen. Ook maken twee spelborden uit vroegere Mario Party-games hun rentree. Bovendien zijn er meer dan 110 minigames om te spelen, de grootste selectie in de Mario Party-serie ooit. Beleef spectaculaire uitdagingen, puzzels die je vernuft op de proef stellen en zelfs enkele die je speelt met bewegingsbesturing. En dat is nog niet alles – tot 20 spelers kunnen het online*1 tegen elkaar opnemen in Koopatlon. De grootste Mario Party ooit gaat binnenkort beginnen wanneer Super Mario Party Jamboree op 17 oktober naar de Nintendo Switch komt.
 • DRAGON QUEST III HD-2D Remake: Beleef het chronologische begin van de tijdlijn van de Erdrick-trilogie in deze remake van de oorspronkelijke RPG-klassieker, nu met levendige HD-2D-visuals en uitgebreide verhalen. Ga als de held op een episch fantasy-avontuur om de wereld te redden van de duistere krachten van de kwaadaardige Archfiend Baramos. Reis door een uitgestrekte wereld vol stadjes, kerkers en grotten om te ontdekken, maak kennis met een bijzondere cast van personages en vecht tegen levensgevaarlijke monsters in gemoderniseerde turn-based gevechten. DRAGON QUEST III HD-2D Remake komt op 14 november naar de Nintendo Switch.
 • Bovendien komt DRAGON QUEST I & II HD-2D Remake, een geüpdatete collectie van twee klassieke RPG’s, volgend jaar naar de Nintendo Switch om de Erdrick-trilogie compleet te maken.
 • LEGO® HORIZON ADVENTURES: Ontdek een LEGO-wereld die is gebaseerd op de gebeurtenissen van Horizon – een wereld vol bossen en enorme bergen, en waar reusachtige, beestachtige machines ronddwalen – en dat allemaal gemaakt met kleurrijke LEGO-elementen. Ga met machinejager Aloy en een kleurrijk heldenteam op een missie om de wereld te redden en ontdek de geheimen van haar verleden. Duik in een grenzeloos avontuur, pas je personage helemaal naar eigen smaak aan en vecht alleen of lokaal*2 of online*1 met een tweede speler. LEGO® HORIZON ADVENTURES komt in de winter van 2024 naar de Nintendo Switch.
 • Just Dance 2025 Edition: De volgende game in de populaire muziekgamefranchise is terug met 40 nieuwe songs, van pophits tot toppers voor het hele gezin. Show je beste dansmoves, daag vrienden en familie uit*2 en maak je klaar om de party naar een nieuw niveau te tillen en samen de mooiste momenten beleeft. Just Dance 2025 Edition heeft voor ieder wat wils en komt in oktober naar de Nintendo Switch.
 • Hello Kitty Island Adventure: Ga op een schattig avontuur met Hello Kitty en vrienden wanneer de game met geliefde Sanrio-personages als tijdelijke console-exclusive naar de Nintendo Switch komt. Verken en herstel een mysterieus eiland terwijl je vriendschappen sluit met superschattige en bekende gezichten, zoals Hello Kitty, Kuromi, My Melody en Cinnamoroll. Ontdek waar ze van houden, ga samen met ze op avontuur en word vriendjes voor het leven. Maak je eigen personage en vorm een team met je vrienden om de wereld Big Adventure Park te ontdekken terwijl je van alles maakt en verzamelt voor je ultieme eilandparadijs. Hello Kitty Island Adventure landt volgend jaar op de Nintendo Switch.
 • Stray: Het veelgeprezen en bekroonde kattenavontuur, uitgegeven door Annapurna Interactive en ontwikkeld door BlueTwelve Studio, komt naar de Nintendo Switch. Kruip in de huid van een zwerfkat en ontrafel een oud geheim om te ontsnappen uit een langvergeten cyberstad. Struin door de neonverlichte straten en viezige buurten en verken deze grimmige plek die wordt bewoond door droids en gevaarlijke wezens wanneer Stray deze winter naar de Nintendo Switch komt.
 • Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game: Welkom thuis, Hobbit. In deze knusse levenssim creëer je je eigen Hobbit en ervaar je het idyllische leven dat Tolkien voor zich zag in zijn boeken. Zorg voor je eigen tuin, gooi een hengeltje uit en zoek naar ingrediënten om heerlijke maaltijden op tafel te zetten voor de inwoners van Bijwater. Bouw relaties op door problemen op te lossen voor de andere dorpelingen. Laat jouw individuele stijl zien met verschillende kledingopties en versier je stulpje met meubels, decoraties en meer. Vriendelijke Hobbits en bekende gezichten heten je van harte welkom wanneer Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game deze winter wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • MIO: Memories in Orbit: Speel als MIO, een behendige androïde met buitengewone vaardigheden, die ontwaakt in de Vessel – een gigantisch verlaten ruimteschip vol vegetatie en losgeslagen machines. Verken een adembenemend universum vol wonderen en artistieke bezienswaardigheden en verdien vaardigheden om MIO te helpen zich een weg door deze vreemde ruimte te banen. Neem het op tegen meer dan 30 verschillende soorten vijanden en 15 imposante bazen terwijl je je vechtskills verbetert met Modifiers die MIO veranderen in een echte vechtmachine die perfect bij jouw speelstijl past. Ga jij de uitdaging aan en voorkom je dat de Vessel wordt vernietigd? MIO: Memories in Orbit wordt volgend jaar uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Disney Illusion Island: The Mystery in Monoth (gratis update): de gratis update*3 The Mystery in Monoth komt later vandaag beschikbaar voor de Nintendo Switch. Overal in Monoth verschijnen vreemde aanwijzingen, en Dash Dolphin heeft de hulp van Mickey en zijn vrienden nodig om ze te vinden. Speel in je eentje of met tot wel drie van je vrienden in de lokale coöpstand*2 en ga op zoek naar aanwijzingen om dit gloednieuwe mysterie op te lossen in Disney Illusion Island.
 • Funko Fusion: Ervaar je favoriete franchises van tv, film, comics en games in Funko Fusion. Ontdek de meest uiteenlopende en kleurrijke werelden, los puzzels op en herleef gedenkwaardige momenten uit meer dan 20 universums, waaronder Jurassic World, Back to the Future, Shaun of the Dead, Chucky en Battlestar Galactica. Ontgrendel en speel met meer dan 60 personages in een actiegame vol unieke authentieke, oneerbiedige humor van de creatieve breinen van 10:10 Games. Het fandom-festival begint wanneer Funko Fusion op 13 september naar de Nintendo Switch komt.
 • Gratis update voor Among Us: Trommel je bemanning op in Among Us, de wereldwijde hit over teamwork en bedrog, voor een gratis update*3 die nieuwe rollen bevat die een extra laag van misleiding toevoegen*1. Speel als een Herriemaker die spelers waarschuwt wanneer ze het loodje leggen, een Spoorzoeker die een opspoorapparaatje op andere spelers kan plakken, of creëer chaos als een Fantoom – een Bedrieger die onzichtbaar kan worden. Deze nieuwe update voorAmong Us komt later vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch.
 • Darkest Dungeon II: Vorm een team, stap aan boord van je postkoets en vertrek naar het vervallen landschap in een laatste poging om een apocalyps te voorkomen in deze roguelike roadtrip van de verdoemden. Kies uit 12 speelbare helden en baan je een weg door vijf campagnes, elk met eigen angstaanjagende uitdagingen om te overwinnen. Speel de game met touchbesturing, pas de moeilijkheid aan met thematische modifiers, ontdek tien huisdieren die je verschillende bonussen geven en verken een uitgebreide progressiehub die The Altar of Hope heet. Naast de basisgame wordt ook de DLC The Binding Blade – met twee nieuwe helden, een speciale questlijn en meer – uitgebracht als onderdeel van de Oblivion Edition. Darkest Dungeon II komt op 15 juli naar de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vanaf later vandaag mogelijk in de Nintendo eShop.
 • Looney Tunes: Wacky World of Sports: Raas rond als Roadrunner, toon je brute kracht als Elmer Fudd, of wees je tegenstanders te slim af als Bugs Bunny en meer in knotsgekke sportactie. Bestuur je favoriete Looney Tunes-personage in deze lokale coöpgame*2 voor tot wel vier spelers en benut hun talenten optimaal in basketbal, voetbal, golf en tennis. Speel in iconische levels zoals Galactic Outpost Delta, Porky’s Barn en Martian Command Center terwijl je cartoonobstakels ontwijkt en power-ups verzamelt om je vrienden en familie het nakijken te geven. Gebruik het volledige ACME-arsenaal en dwarsboom je tegenstanders op de meest wilde manieren om te winnen… maar pas op voor vallende aambeelden. Looney Tunes: Wacky World of Sports komt deze herfst naar de Nintendo Switch.
 • METAL SLUG ATTACK RELOADEDMETAL SLUG keert terug als tower defence-game met beginnersvriendelijke besturing en de bekende 2D-pixellook. Bouw het sterkste team en sloop vijandelijke basissen met diverse strategieën en honderden personages. De game bevat ook de ANOTHER STORY-stand (een unieke verzameling episodes die fans niet willen missen), en een GALLERY-stand. Ga de strijd aan met spelers van over de hele wereld*1 en ga voor de hoogste titel wanneer METAL SLUG ATTACK RELOADED later vandaag wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics: Zeven populaire arcadeklassiekers, inclusief X-MEN VS. STREET FIGHTERMARVEL vs. CAPCOM 2 New Age of Heroes en meer, maken een vuist op de Nintendo Switch. Deze collectie bevat iconische personages en acties, alsook extra functies en verbeteringen zoals de mogelijkheid om online*1 te spelen, trainingsstanden, privégevechten, een toeschouwerstand, een museum, een muziekspeler, filters en speciale acties met één knop, om er een paar te noemen. Ook inbegrepen is de arcadeversie van de beat-‘em-up-game THE PUNISHERMARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics komt dit jaar naar de Nintendo Switch.
 • Phantom Brave: The Lost Hero: Hijs de zeilen en word een held in rasterloze, turn-based gevechten in deze game van de makers van de Disgaea-serie. Ga mee met Marona – een jonge meid met de speciale gave om met Phantoms te praten – en haar trouwe Phantom-maatje Ash op reis door de oceaanwereld Ivoire en help anderen in nood. Wanneer een vloot van geestpiraten in de aanval gaat, is het aan Marona en haar nieuwe vriend Apricot om het legendarische team samen te stellen dat deze spookvijanden al eerder heeft weten te verslaan. Rekruteer Phantoms, wijs ze toe aan objecten, combineer ze met gadgets en voeg ze zelfs samen met Marona om spectaculaire vaardigheden te ontketenen waarmee je de Shipwreck Fleet tot zinken kunt brengen. Met meer dan 50 personages en 300 vaardigheden kun je je opmaken voor een onvergetelijke reis wanneer Phantom Brave: The Lost Hero volgend jaar koers zet naar de Nintendo Switch.
 • The Hundred Line -Last Defense Academy-: Dit is een nieuwe game van de makers van de Danganronpa- Takumi Sumino leefde een nietszeggend leven tot hij werd gedwongen om zich aan te melden voor de Final Defense Academy. Zijn missie? De school 100 dagen lang beschermen tegen mysterieuze vijanden die School Invaders worden genoemd. Achterhaal de raadselachtige waarheid over de school met Takumi en 15 van zijn kameraden, die elk hun oude leventje terug willen krijgen. Verken de school, bereid je voor op de strijd en ga de vijandige wezens te lijf in RPG-gevechten. The Hundred Line -Last Defense Academy- komt begin volgend jaar naar de Nintendo Switch.
 • Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven: De baanbrekende, non-lineaire RPG Romancing SaGa 2 maakt een triomfantelijke terugkeer als volledige remake, met Engelse voice-overs, oorspronkelijke en opnieuw gearrangeerde composities van componist Kenji Ito, en nog veel meer. De Seven Heroes, woest omdat de mensheid hun vele offers is vergeten, hebben het duistere pad gekozen en zijn uit op wraak. Kies je hoofdpersonage, verdedig je rijk in strategische gevechten en beleef een verhaal dat wordt beïnvloed door jouw keuzes. Ontdek de definitieve versie van de klassieke RPG wanneer Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven op 24 oktober wordt uitgebracht op de Nintendo Switch.
 • FANTASIAN Neo Dimension: De grondlegger van de FINAL FANTASYserie, Hironobu Sakaguchi, en gerenommeerd componist Nobuo Uematsu hebben de koppen weer bij elkaar gestoken voor een nieuw RPG-verhaal. Beleef een verbeterde versie van FANTASIAN met gloednieuwe functies, waaronder Engelse en Japanse voice-overs en een extra moeilijkheidsoptie. Kruip in de rol van Leo en trek eropuit om zijn herinneringen terug te halen en het mysterie van een vreemde mechanische infectie te ontrafelen dat de wereld vernietigt. Duik in turn-based gevechten met allerlei mechanieken en strategische opties – waaronder de mogelijkheid om de richting van een skill te wijzigen om meerdere vijanden tegelijk te raken, of vijanden naar een andere dimensie te sturen om later met ze te vechten – en verken een multidimensionaal universum met meer dan 150 handgemaakte diorama’s. FANTASIAN Neo Dimension komt deze winter naar de Nintendo Switch.
 • FAIRY TAIL 2: Beleef de emotionele hervertelling over het “Alvarez Empire” – het laatste hoofdstuk van het populaire verhaal van FAIRY TAIL. Ga met Natsu en zijn vrienden op een episch RPG-avontuur en stort je in real-time gevechten met een hoop magie. Betreed de wereld van de FAIRY TAIL-anime en speel door het meeslepende einde van het oorspronkelijke avontuur van KOEI TECMO en GUST. FAIRY TAIL 2 komt deze winter naar de Nintendo Switch.
 • Ace Attorney Investigations Collection: Stap in de schoenen van Miles Edgeworth, de succesvolle aanklager die alles doet voor gerechtigheid, in de Ace Attorney Investigations Collection. Deze geremasterde collectie bevat Ace Attorney Investigations: Miles Edgeworth en – voor het eerst in het Engels – Ace Attorney Investigations 2: Prosecutor’s Gambit. Duik in een wereld vol spannende zaken waarin je plaatsen delict doorzoekt voor onomstotelijk bewijs, verdachten ondervraagt en een complex web van misleiding ontrafelt. Speel beide games met HD-graphics, nieuwe talen (waaronder Frans en Duits) en opgepoetste personagemodellen en artwork. Houd je aantekeningenboekje bij de hand: Ace Attorney Investigations Collection komt op 6 september naar de Nintendo Switch. Pre-orders zijn vanaf later vandaag mogelijk in de Nintendo eShop.
 • Farmagia: Hiro Mashima, maker van Rave Master en FAIRY TAIL, is de samenwerking aangegaan met Marvelous om een gloednieuw avontuur vol monstergevechten en farming te ontwikkelen. Een tirannieke heerser legt een onderdrukkend regime op aan de inwoners van de wereld en het is aan jou en je mede-Farmagia om hem tegen te houden. Verken, vecht, verzamel grondstoffen, bouw een monsterleger op en upgrade je skills. Trommel je monsters op en kom in opstand tegen het regime wanneer Farmagia op 1 november naar de Nintendo Switch komt.
 • THE NEW DENPA MEN: Speur radiogolven af naar de DENPA MEN: kleine wezens die deze onzichtbare signalen hun thuis noemen. Je kunt ze met het blote oog niet zien, maar je kunt ze vinden en vangen op de Nintendo Switch. THE NEW DENPA MEN is een gratis te spelen*6 RPG waarin je deze DENPA MEN kunt verzamelen voor je team en samen met ze op avontuur kunt gaan. Naast het hoofdavontuur valt er nog veel meer te beleven. Zo kun je je eiland versieren, gaan vissen, meedoen aan tijdelijke events en tegen andere spelers spelen*2. THE NEW DENPA MEN wordt op 22 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Nintendo heeft in de nieuwste Nintendo Direct een reeks nieuwe games en content gepresenteerd die dit jaar en daarna naar de Nintendo Switch komen. Hoogtepunten waren onder andere de eerste trailer van Metroid Prime 4: Beyond, en de aankondiging van zowel The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom en Super Mario Party Jamboree. Bovendien waren er diverse onthullingen van Nintendo’s uitgever- en ontwikkelpartners, waaronder HD-2D-remakes van drie games uit de DRAGON QUEST-serie, de rentree van zeven populaire beat ‘em ups in MARVEL vs. CAPCOM Fighting Collection: Arcade Classics, en nog veel meer.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.