The Outer World is uit met launch trailer

The Outer World is uit met launch trailer

The Outer Worlds nu verkrijgbaar is voor de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X, PlayStation4, PlayStation4 Pro en Windows PC*. De titel komt in 2020 uit voor de Nintendo Switch. The Outer Worlds werd op E3 2019 uitgeroepen tot beste originele game. De game werd ontwikkeld door Tim Cain en Leonard Boyarsky, de makers van de originele Fallout, die weer bij elkaar kwamen voor deze nieuwe singleplayer-RPG, in samenwerking met het beroemde team bij Obsidian, de ontwikkelaars van Fallout: New VegasStar Wars: Knights of the Old Republic IISouth Park: The Stick of Truth en de Pillars of Eternity-franchise.

In The Outer Worlds ontwaak je op het verloren kolonistenschip Hope uit je hyperslaap, nadat het schip 70 jaar door de ruimte gedwaald heeft. Hier aan de rand van het heelal hebben bedrijven alle aspecten van het leven in Halcyon onder controle en verbergen ze een duister geheim dat de kolonie zou kunnen vernietigen. Terwijl je de vele gevarieerde locaties in de levendige spelwereld verkent, kom je verschillende facties tegen en ontmoet je allerlei veelzijdige personages die je misschien met je missies kunnen helpen. Maar kies met beleid, want je acties en keuzes bepalen hoe dit door de speler aangestuurde verhaal zich zal ontwikkelen. Jouw keuzes bepalen niet alleen het verhaal van de game, maar ook de ontwikkeling van je personage, aanvullende verhalen en de verschillende scenario’s voor de afloop.

Naast vloeiende dialogen kent The Outer Worlds meerdere manieren om te vechten. Je kunt je stealth-vaardigheden vergroten en een holografische vermomming gebruiken om onopgemerkt langs waakzame bewakers te glippen. Verbeter je technische vaardigheden en neem beveiligingssystemen over om de vijand af te leiden. Je kunt ook met een directe aanpak aan de slag met gevechten en gebruik daarbij mêleewapens, allerlei vuurwapens of een breed scala aan scifi-wapens, waaronder de Shrink Ray, om de oppositie een kopje kleiner te maken.
Je ontmoet verschillende metgezellen in de Halcyon-kolonie, elk met een eigen verhaallijn en unieke vaardigheden om je in de strijd te helpen, en verhoog je statistieken tijdens gesprekken om nieuwe dialoogopties te ontgrendelen. Deze metgezellen openen nieuwe paden in de talloze manieren om The Outer Worlds te spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=3AI_u_0oJRQ

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.