The Outer Worlds komt ook naar de Nintendo Switch

The Outer Worlds komt ook naar de Nintendo Switch

Private Division en Obsidian Entertainment kondigen aan dat The Outer Worlds ook uit komt op de Nintendo Switch, na de lancering op andere platformen.Bekijk de aankondigingsvideo op het YouTube kanaal van Private Division en kijk mee met Matthew Singh, Senior Producer bij Obsidian Entertainment, die vertelt over de release op de Nintendo Switch en het partnerschap met Virtous:
The Outer Worlds is een nieuwe single-player sci-fi FPS van Obsidian Entertainment en Private Division. In The Outer Worlds ontwaak je van een winterslaap op een kolonisten-schip dat verloren is geraakt tijdens hun reis naar Halycon, de uiterste Aardse kolonie gelegen aan de rand van het heelal. Terwijl je de uiterste hoeken van de ruimte verkent, raak je verzeilt in een diep complot dat dreigt alles te vernietigen en kom je verschillende facties tegen die allemaal om de macht strijden. Het personage dat jij besluit te worden bepaalt hoe het verhaal zich ontvouwt. Jij bent de ongeplande variabele in de formule van de kolonie.

The Outer Worlds komt 25 Oktober uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC (via de Microsoft Windows Store en de Epic Games store). Na de release op deze platformen, komt de game ook naar de Nintendo Switch; hier is nog geen release datum voor aangekondigd!

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.