Tour de France 2019 game

tour de france

Nu de Giro d’Italia achter de rug is, kijkt iedereen uit naar de volgende grote race, de Tour de France 2019, waarvan de videogameversie op 27 juni verschijnt voor Xbox One en PlayStation4. Om de wielrenfans alvast in de stemming te krijgen, maken Bigben en Cyanide met bekend wat er nieuw is in de 2019-versie van de officiële game.

In de game kun je als een van de 761 wielrenners deelnemen aan de 21 getrouw gereproduceerde etappes langs de officiële route van de Tour de France 2019, die dit jaar de honderdste verjaardag van de gele trui viert. Dankzij een verbeterde AI gedraagt het peloton zich realistischer dan ooit: jouw positionering en keuzes zijn van doorslaggevend belang als je je team naar de overwinning wilt leiden.

Er zijn twee nieuwe game-standen toegevoegd aan de 2019-versie:

–       Online Multiplayer: voor de eerste keer kun je het opnemen tegen andere wielrenners in een online-multiplayer-stand voor maximaal vier spelers tegelijk. Voor nog meer spanning en sensatie zijn er dit jaar ook weer speciale uitdagingen waarin je het spektakel van afdalingen en de intensiteit van sprints kunt ervaren! Probeer hierin de beste tijden neer te zetten om naar de top van de online-klassementen te stijgen.

–       The World Championships:  in deze nieuwe stand kunnen spelers een team of nationaal team aanvoeren. Wanneer de resultaten van je wielrenner aan het eind van het seizoen goed genoeg zijn, kan hij worden geselecteerd om zijn land te vertegenwoordigen tijdens het wereldkampioenschap om de legendarische regenboogtrui te winnen!

Spelers van Tour de France 2019 kunnen niet alleen deelnemen aan de Tour de France, maar ook aan vier andere officiële races. Naast het debuut van de legendarische Tour of Flanders zijn dit Paris-Roubaix, Paris-Nice en de Critérium du Dauphiné.

 
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.