Transport Fever 2 komt naar de consoles

Transport Fever 2 komt naar de consoles

NACON en Urban Games maken met plezier bekend dat Transport Fever 2 Console Edition in ontwikkeling is. De pc-versie van deze transportsimulatie is al een dikke hit, met zeer positieve reviews op platformen als Steam (op moment van schrijven is 88% van de 14.528 reviews positief). Deze nieuwe versie draait net als de pc-versie om allerlei vormen van transport, maar dan met een voor consoles gemaakte besturing en interface. Daarnaast zijn de graphics van de game verbeterd, met geheel herziene versies van alle voertuigen, waaronder treinen, bussen, vliegtuigen en schepen.

In Transport Fever 2 Console Edition ontwikkelen spelers transportroutes via land, zee en het luchtruim. Zo dragen ze bij aan de ontwikkeling van de economie en spelen ze in op behoeftes van groeiende steden en samenlevingen. In Transport Fever 2 Console Edition kun je je eigen transportimperium opbouwen en je aan de grootste logistieke uitdagingen ooit wagen, van 1850 tot de huidige tijd.

“We werken met veel plezier samen met de getalenteerde mensen van Urban Games voor de uitgave en distributie van deze grote hit, waar console-spelers nu ook naar uit kunnen kijken. Deze game past perfect in de uitgave-lijn van NACON met een unieke ervaring voor gepassioneerde spelers,” aldus Alain Falc, CEO van NACON.

We zijn superblij dat we aan deze vraag van de community kunnen voldoen door Transport Fever 2 naar consoles te brengen. Ons team vindt het geweldig dat het publiek voor Transport Fever 2 hiermee zelfs nog groter wordt, en met NACON hebben we de ideale partner gevonden om deze volgende stappen te zetten,” zei Basil Weber, CEO van Urban Games.

Transport Fever 2 Console Edition verschijnt in februari 2023 op Xbox en Playstation
Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.