Uncharted 4 en Dirt Rally 2.0 zijn je Plus games voor april

Uncharted 4 en Dirt Rally 2.0 zijn je Plus games voor april

In deze tijden van zelf-isolatie zijn gratis games meer dan ooit welkom, daarom dat velen dan ook reikhalzend uitkeken naar de aankondiging van de PlayStation Plus games voor april. Dat het een ijzersterke maand is, dat mag in elk geval duidelijk zijn want PlayStation 4 gamers krijgen twee rasechte toppers te spelen.

Om te beginnen is er Dirt Rally 2.0: Deze rallygame laat je wereldwijd uitdagende trajecten afleggen. Het is een racer die de lat hoog legt, maar waar het behalen van de winst een heerlijk voldaan gevoel geeft.

Uncharted 4 is de tweede game van de maand, en deze vergt uiteraard geen introductie. De maand april is ideaal om nieuwkomers het laatste avontuur van Nathan Drake te laten ervaren of voor fans om het allemaal nog eens te herbeleven. Spektakel van het hoogste niveau met één van de beste games die de PlayStation 4 te bieden heeft.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.