Veel updates voor Killzone: Mercenary

Veel updates voor Killzone: Mercenary

Guerrilla Cambridge heeft via de PlayStation Blog bekend gemaakt dat er in de komende maanden nog een aantal updates aan staan te komen voor Killzone: Mercenary. Na de release zijn er al twee updates vrijgegeven, maar volgens het nieuwsbericht zullen daar nog minstens drie nieuwe updates aan toegevoegd worden.

Update 3: Deze update verschijnt ergens in de komende weken en zal bijna geen nieuwe content toevoegen aan de game. Het doel van deze update is dan ook om de opslagruimte van de eerst twee patches te verkleinen. Na het installeren van deze update zou er ongeveer 800 MB aan opslagruimte vrij moeten komen op de geheugenkaart.

Update 4: In januari volgt deze patch waarin o.a. de verbindingsproblemen bij multiplayermatches opgelost moet worden. Daarnaast word er ook een feature toegevoegd die er voor zorgt dat teams tijdens multiplayer-potjes automatisch gebalanceerd worden.

Update 5: Met deze patch worden er twee nieuwe multiplayer maps toegevoegd aan de game. De twee maps zijn gratis, maar er komt ook betaalde content beschikbaar: offline multiplayer met bots (“Botzone”) en Guerrilla Warfare Modes. Wat de prijs van deze betaalde content gaat worden is nog niet bekend.

Stond aan de babywieg van GameParty en is verantwoordelijk voor de gehele website. Noem het de grote eindbaas.