Xbox Games with Gold brengt in maart Sherlock Holmes en Lords of the Fallen

Xbox Games with Gold brengt in maart Sherlock Holmes en Lords of the Fallen

Xbox Live Gold Gamers kunnen zich warm maken voor enkele toffe gratis games in maart. Vanaf 1 maart kunnen speurneuzen met Sherlock Holmes enkele pittige moordzaken gaan onderzoeken in Sherlock Holmes: Crimes and Punishments. Een fijne titel in de stijl van L.A Noire, maar dan met de victoriaanse detective in de hoofdrol.

Rond 16 maart komt Lords of the Fallen beschikbaar. Deze Dungeon Crawler van Duitse makelij staat geboekstaafd als een meer dan verdienstelijke kloon van Dark Souls. Duistere kerkers verkennen en vaak dood gaan, het kan gratis deze maand op Xbox One.

Gamers met een Xbox 360 van hun kant kunnen zich vermaken met Supreme Commander 2 en de goeie ouwe eerste Borderlands. Beide games zijn uiteraard ook speelbaar op One via backwards compatibility.

Iedere gamesite heeft die ene toffe, lieve meid nodig die te porren valt voor de schattige platformgames. Hier bij GameParty moeten we het echter nog steeds met Eefje stellen. Een inktzwart gevoel voor humor, ietwat van een grote bek en een voorliefde voor de meest gewelddadige games die je kan bedenken. Dat is Eefje in een notendop.