Eerste trailer voor PES 2015

Eerste trailer voor PES 2015

Met het WK voetbal in volle gang is bijna iedereen voetbalgek op dit moment. Konami moet gedacht hebben dat dit een mooi moment is om de eerste trailer voor Pro Evolution Soccer 2015 de wereld in te slingeren. De trailer is niet meer dan een korte teaser, maar gelukkig hoeven we niet lang te wachten op meer informatie. Op 3 juli zullen er namelijk nieuwe features voor PES 2015 onthuld worden. So stay tuned!

  • Earase

    Hopelijk wordt deze weer ouderwets goed en kunnen ze FIFA weer van de troon stoten. Alle versies op PS3 stelden mij flink teleur, terwijl ik de delen op PS2 helemaal kapot heb gespeeld. FIFA is ook geen alternatief voor mij, die mannetjes bewegen zo raar. Net alsof ze over de grasmat zweven in plaats van rennen.

  • Braatworst

    Ik was ook een pesfan maar de laatste jaren was het echt ruk. Fifa heb ik uit noodzaak gekocht en die worden toch wel echt beter elk jaar hoor.