Rocket League maakt flinke omzet

Rocket League

PC PlayStation 4 Xbox One
5.5

User Avg

Rocket League maakt flinke omzet

Rocket League maakt flinke omzet

Rocket League is een doorslaand succes. Ondertussen spelen miljoenen gamers het spel wereldwijd en persoonlijk heb ik er ook de nodige lol mee beleefd. Het is natuurlijk de grote droom van elke ontwikkelaar dat een game succesvol wordt en het is Psyonix, de ontwikkelaar achter de game ook van harte gegund.

De game is tot op heden nog steeds drukbezocht door menig gamer en de reden daarvan is volgens Psyonix het DLC model wat zij hanteren. Alle nieuwe maps en modi zijn namelijk gratis, maar cosmetische toevoegingen is waarvoor betaald wordt. Hierdoor raakt de spelersbasis niet uit elkaar, maar kan iedereen met elkaar blijven gamen. Rocket League heeft volgens Forbes een omzet van 110 miljoen dollar gemaakt en dat is niet mis, al helemaal niet voor een kleinere ontwikkelaar. Speel jij Rocket League nog?

Max schrijft al jaren voor GameParty en is gek op zowat elk genre, maar als het allemaal te lang duurt, wil zijn focus, die vergelijkbaar is met die van een goudvis, nog wel eens verslappen. Naast gamen wil hij nog wel eens druk zijn met sporten of zijn hersencellen wegdrinken. Verder doet hij vaak alsof hij druk is, maar stiekem weten wij dat hij eigenlijk erg lui is.