Vlog: Aan de slag met Prey!

Prey

PC PlayStation 4 Xbox One
9

Geweldig

Vlog: Aan de slag met Prey!

Harmen mocht even bij Bethesda op de koffie komen. Aldaar kon hij spelen met Prey. En hoewel de game nog maar een kleine maand van ons vandaan is, gaat het een lange tijd voor Harmen worden. Hij is onder de indruk, zoals je hier al in een preview kon lezen. Check snel de vlog die hij voor je in elkaar gezet heeft!

Hardcore casual gamer en graphicshoer. Hartje racing/action/adventure met een voorliefde voor sfeer. Schrijft niet alleen zelf, maar eindredacteert ook stukjes van anderen. Daarnaast groot consument van films, series en chocolade(rozijnen).
  • Eriik

    Lijkt me een game die we niet aan zien komen. In het idee dat Dishonored 2 (zelfde ontwikkelaar) ook beter was dan dat we vooraf hadden verwacht. Dit zou wel eens een sleeperhit kunnen worden wanneer de recensies eenmaal online komen te staan. Heb het idee dat ‘Prey’ nog niet zo leeft als dat de gemiddelde grote game dat doet (noem een Call of Duty, een Battlefield), maar denk dat het tijdens de release best wel mensen gaat kunnen verrassen.